Praetor Emekli Yönetici 1 yıl boyunca, asteğmen adayı öğrenci, asteğmen ve teğmen olarak yaptım. Eğitim Tuzla Piyade Okulu. Tuzla/İstanbul. Görev yeri ise 23. Motorlu Piyade Alayı. Samandıra/İstanbul. Hayatımın en keyifli yıllarından biridir
1 yıl boyunca, asteğmen adayı öğrenci, asteğmen ve teğmen olarak yaptım. Eğitim Tuzla Piyade Okulu. Tuzla/İstanbul. Görev yeri ise 23. Motorlu Piyade Alayı. Samandıra/İstanbul. Hayatımın en keyifli yıllarından biridir
Revengeful Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Hayatımın en keyifli yıllarından biridir Genişletmek için tıkla ... Ordaki erler için aynısı geçerli değildir eminim
Praetor' Alıntı: Hayatımın en keyifli yıllarından biridir Genişletmek için tıkla ... Ordaki erler için aynısı geçerli değildir eminim
Praetor Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Ordaki erler için aynısı geçerli değildir eminim Genişletmek için tıkla ... Aynen coni vaynen
Revengeful' Alıntı: Ordaki erler için aynısı geçerli değildir eminim Genişletmek için tıkla ... Aynen coni vaynen
Emrgncy Üye m542tf' Alıntı: 230.mknz piyade alayı ercan KKTC 81/3 - - - Eklendi - - - 230.mknz piyade alayı ercan KKTC 81/3 Genişletmek için tıkla ... 3.ncü zh. is. svş. bl. Gemikonağı/ Lefke / KKTC
m542tf' Alıntı: 230.mknz piyade alayı ercan KKTC 81/3 - - - Eklendi - - - 230.mknz piyade alayı ercan KKTC 81/3 Genişletmek için tıkla ... 3.ncü zh. is. svş. bl. Gemikonağı/ Lefke / KKTC
53cc Üye Yedek subay şemdinli/hakkari dağ ve komando taburu + aktütün sınır karakolu jandarma komanda bölüğü...mayınım saklı:eek:
Yedek subay şemdinli/hakkari dağ ve komando taburu + aktütün sınır karakolu jandarma komanda bölüğü...mayınım saklı:eek:
___kaptan___ Üye Acemi birliğim: İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı Usta birliğim: Hatay/İskenderun/Arsuz Askeri Kamp Şuan hava değişimindeyim + birliğim değişti Mersin Ordu evine gideceğim hava değişimi bitince
Acemi birliğim: İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı Usta birliğim: Hatay/İskenderun/Arsuz Askeri Kamp Şuan hava değişimindeyim + birliğim değişti Mersin Ordu evine gideceğim hava değişimi bitince