'Patron Üye caglet' Alıntı: zırrr zırrr zırrr zırrr zırrr zırrr... Alo hasan abi Tamam hasan abi... TAMAM Abi ... Teşekkürler VEEEE Hasan BEY'İN Teklifi ..... 2 ADET BLOKNOT !!!!!! Genişletmek için tıkla ... 4 adet bloknotum daha dun geldı taze taze. oyzuden gerek yok. YOKUMMMM DIYORRRRRRR zaza' Alıntı: hamdi beyden teklif almadan önce şöyle bir soru soralım şuan neler hissediyorsun akif Genişletmek için tıkla ... ımm aslında heyecanlı bı yarışma nasıl olur bılmıyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
caglet' Alıntı: zırrr zırrr zırrr zırrr zırrr zırrr... Alo hasan abi Tamam hasan abi... TAMAM Abi ... Teşekkürler VEEEE Hasan BEY'İN Teklifi ..... 2 ADET BLOKNOT !!!!!! Genişletmek için tıkla ... 4 adet bloknotum daha dun geldı taze taze. oyzuden gerek yok. YOKUMMMM DIYORRRRRRR zaza' Alıntı: hamdi beyden teklif almadan önce şöyle bir soru soralım şuan neler hissediyorsun akif Genişletmek için tıkla ... ımm aslında heyecanlı bı yarışma nasıl olur bılmıyorum... yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Amaru Shady Üye zaza' Alıntı: patron devam çok az verdiler arkadaş çünkü boş kutu fazla açtı sistem olarak çok az hamdi beyden daha insafsız bu hasan abi Genişletmek için tıkla ...
zaza' Alıntı: patron devam çok az verdiler arkadaş çünkü boş kutu fazla açtı sistem olarak çok az hamdi beyden daha insafsız bu hasan abi Genişletmek için tıkla ...
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: şey... Andrea lima falan gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... ben varım 50 cent gibi adamım
Pondusss' Alıntı: şey... Andrea lima falan gelecek mi? Genişletmek için tıkla ... ben varım 50 cent gibi adamım
Amaru Shady Üye 'Patron' Alıntı: Ponduss 10u açtırmayı düşünüyorum ne hissediyorsun Genişletmek için tıkla ... 10 numara kutu valla ama sen bilirsin
'Patron' Alıntı: Ponduss 10u açtırmayı düşünüyorum ne hissediyorsun Genişletmek için tıkla ... 10 numara kutu valla ama sen bilirsin
caglet Üye Konu Sahibi Evet şimdi pondusss'Tan fikirlerini alıyoruz ----------Eklendi @ 17:00:49 ---------- Yazıldı @ 17:00:00 ---------- aha pondustan aldık fıkırlerı patron son kararını ver geri donsu olmayan bı yola gır
Evet şimdi pondusss'Tan fikirlerini alıyoruz ----------Eklendi @ 17:00:49 ---------- Yazıldı @ 17:00:00 ---------- aha pondustan aldık fıkırlerı patron son kararını ver geri donsu olmayan bı yola gır
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: Evet şimdi pondusss'Tan fikirlerini alıyoruz Genişletmek için tıkla ... söyledik yaa.
caglet' Alıntı: Evet şimdi pondusss'Tan fikirlerini alıyoruz Genişletmek için tıkla ... söyledik yaa.
zaza Üye aslında bu yarışma her hafta yapılmalı bir konu açalım ilk baş vurandan sırasıyla yarışmaya girip hafta hafta oynayalım
aslında bu yarışma her hafta yapılmalı bir konu açalım ilk baş vurandan sırasıyla yarışmaya girip hafta hafta oynayalım
'Patron Üye Pondusss' Alıntı: 10 numara kutu valla ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... naıslyanı benım için 10 numara bı seçım mı yoksa içindekılermı 10 numara off aklım karıştı. enıyısı zaza 11 i açsın
Pondusss' Alıntı: 10 numara kutu valla ama sen bilirsin Genişletmek için tıkla ... naıslyanı benım için 10 numara bı seçım mı yoksa içindekılermı 10 numara off aklım karıştı. enıyısı zaza 11 i açsın