Revengeful Emekli Yönetici hayatında çok mu kan içtin sanki. içmek istiyrsan gel mekanlara götüreyim seni
zaza Üye Revengeful' Alıntı: hayatında çok mu kan içtin sanki. içmek istiyrsan gel mekanlara götüreyim seni Genişletmek için tıkla ... her elim kanadığında emerim ben
Revengeful' Alıntı: hayatında çok mu kan içtin sanki. içmek istiyrsan gel mekanlara götüreyim seni Genişletmek için tıkla ... her elim kanadığında emerim ben
pelın_ Konu Sahibi technoshark' Alıntı: @pelin_ seni emerdim vampir olsam :d sende kan çokmuş Genişletmek için tıkla ... kim demiş benim kanım yok kansızım ben zazada çok varmışş
technoshark' Alıntı: @pelin_ seni emerdim vampir olsam :d sende kan çokmuş Genişletmek için tıkla ... kim demiş benim kanım yok kansızım ben zazada çok varmışş
zaza Üye technoshark' Alıntı: @pelin_ seni emerdim vampir olsam sende kan çokmuş Genişletmek için tıkla ... kaç defa dedim o kızda 2 gram kan var oda benim diye kapışmak isteyen urfaya gelsin "o benimdir o benim milletimin değildir ancak"
technoshark' Alıntı: @pelin_ seni emerdim vampir olsam sende kan çokmuş Genişletmek için tıkla ... kaç defa dedim o kızda 2 gram kan var oda benim diye kapışmak isteyen urfaya gelsin "o benimdir o benim milletimin değildir ancak"
zaza Üye bu kadar çok proteinin bünyeye zararı olduğunu duydum ----------Eklendi @ 17:44:19 ---------- Yazıldı @ 17:43:54 ---------- pelın_' Alıntı: kim demiş benim kanım yok kansızım ben zazada çok varmışş Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ya bende kan yok bende senden beslenecem
bu kadar çok proteinin bünyeye zararı olduğunu duydum ----------Eklendi @ 17:44:19 ---------- Yazıldı @ 17:43:54 ---------- pelın_' Alıntı: kim demiş benim kanım yok kansızım ben zazada çok varmışş Genişletmek için tıkla ... aşk olsun ya bende kan yok bende senden beslenecem