pelın_ Konu Sahibi zaza' Alıntı: kıyamam ben sana ya Genişletmek için tıkla ... KIMDEN BAŞLIYCAN O HALDE
Bluetoooth Üye tam benlik konu Kendine ban attığı için Oğuzc@n'ın ----------Eklendi @ 20:44:05 ---------- Yazıldı @ 19:56:46 ---------- zaza' Alıntı: ben kafaya koydum senden başlayacam inadımı bilmiyon tabi Genişletmek için tıkla ... zaza cani çıktı
tam benlik konu Kendine ban attığı için Oğuzc@n'ın ----------Eklendi @ 20:44:05 ---------- Yazıldı @ 19:56:46 ---------- zaza' Alıntı: ben kafaya koydum senden başlayacam inadımı bilmiyon tabi Genişletmek için tıkla ... zaza cani çıktı
pelın_ Konu Sahibi zaza' Alıntı: pelinin kanini anca ben icerim zaten 2 gram birsey var uzak durun Genişletmek için tıkla ... valla ya ----------Eklendi @ 11:36:15 ---------- Yazıldı @ 11:36:00 ---------- .BlueTR' Alıntı: Pelin ablanın Genişletmek için tıkla ... anam zaza kurtar benii
zaza' Alıntı: pelinin kanini anca ben icerim zaten 2 gram birsey var uzak durun Genişletmek için tıkla ... valla ya ----------Eklendi @ 11:36:15 ---------- Yazıldı @ 11:36:00 ---------- .BlueTR' Alıntı: Pelin ablanın Genişletmek için tıkla ... anam zaza kurtar benii