nasıl full yapacağımızı da anlatırmısın dostum, ben yapamadım sanırım. oyunlar açılıyo ama belli bi süre sonra site adresi verip kapanıyo nolur bi yardım et...
--------------- Ekleme ---------------
oyun 3 dakika kadar çalışıyo, sonra "visit our web site http/... bilmem ne bilmem ne yazıyo...
neden yapar böyle bişeyi?
slm arkadaşlar ben burda yeniyim baya zamandır bu vbag in save yapabilenini arıyorum ama bulduklarımın hepsi demo yani bi süre sonra site adresi veip duruyo çakallık edip devamlı kayıt yapıyorum açınca devam ediyorum ama bi süre sonra yemiyo:d bi yardım ederseniz sevinirim çoğunlukla oynadığım oyunlarda şunlar ( yu-gi-oh. pokemon ) bu oyunlarda vbag in save yapma özelliği çok işe yarıyor ama nafile yok işte bi el uzatsanız şu garibana sevinir valla
Ya ben oynarken bazı romlarda hata verdi. Tekkende arcadeye girdikten sonra açmıyor. Metal slug da silah rakibe işlemiyor. Anlamadım gitti... Sorunlarda hep beni mi bulur.
çok saol ya final fantasy oynuyorum telefonda sayenizde. (: nostalji. ayrıca n95te sorunsuz çalışıyo sign ettirmedende. görüntüsü sesi herşeyi aynı gameboy gibi.
abiler Allah rızası için bi yardım edin.pokemon firered oynamak istiyorum nokia 6630 telefonum var vbag emülatörünü bir türlü ayarlayamadım konunun başında anlatılanları da beceremedim.pokemon oynamak için ne yapmalıyım
*#0000# yapıyorum
V 4.03.38
25-04-05
RM-1
böyle birşey çıkıyor.
vampent.com sitesinden telefonum için uygun olanı indirdim.oyunu açıyorum 2dk oynamadan vampent.com yazılı birşeyler çıkıyor sonra oyun kapanıyor.bir yardım edebilirmisiniz