erngzl Üye Konu Sahibi programi actim go ya bastim yazilar yaziyo ya altta o yazilarin en altinda error:can.... Jaf.exe yaziyo ondan sonra hicbirsey cikmiyor
programi actim go ya bastim yazilar yaziyo ya altta o yazilarin en altinda error:can.... Jaf.exe yaziyo ondan sonra hicbirsey cikmiyor
engin523 Üye He Program kuruluysa kolay bekle ben kendimde bi deneyim ---------- Eklendi @ 21:43:26 ---------- Yazıldı @ 21:34:31 ---------- Jaf ı aç bb5 e gel phone mode bölümü var ordan normal mode u seç diğerlerini aynen uygula olması gerek ---------- Eklendi @ 22:01:41 ---------- Yazıldı @ 21:43:26 ---------- He bu arada Virtual_PKEY_v12.exe programını açınca solda ki kutulardan sonu raskal SN olanı seç
He Program kuruluysa kolay bekle ben kendimde bi deneyim ---------- Eklendi @ 21:43:26 ---------- Yazıldı @ 21:34:31 ---------- Jaf ı aç bb5 e gel phone mode bölümü var ordan normal mode u seç diğerlerini aynen uygula olması gerek ---------- Eklendi @ 22:01:41 ---------- Yazıldı @ 21:43:26 ---------- He bu arada Virtual_PKEY_v12.exe programını açınca solda ki kutulardan sonu raskal SN olanı seç
erngzl Üye Konu Sahibi olmadi en sonunda gine error:jaf.exe yaziyo ve oyle kaliyor. ---------- Eklendi @ 21:52:16 ---------- Yazıldı @ 21:50:40 ---------- Bunun baska bir yolu yokmu? Olmuyo
olmadi en sonunda gine error:jaf.exe yaziyo ve oyle kaliyor. ---------- Eklendi @ 21:52:16 ---------- Yazıldı @ 21:50:40 ---------- Bunun baska bir yolu yokmu? Olmuyo