mangdaşire Üye hiç izlemedim ama topluluk olan vendettanın "fikirlere kurşun işlemez" sözü hayatımda duyduğum en güzel sözdür.hatta şimdi imza yapıcam
hiç izlemedim ama topluluk olan vendettanın "fikirlere kurşun işlemez" sözü hayatımda duyduğum en güzel sözdür.hatta şimdi imza yapıcam
minoo Üye Konu Sahibi mangdaşire' Alıntı: hiç izlemedim ama topluluk olan vendettanın "fikirlere kurşun işlemez" sözü hayatımda duyduğum en güzel sözdür.hatta şimdi imza yapıcam Genişletmek için tıkla ... İzle diyorum sadece. 13 kere izlediysem bir sebebi var
mangdaşire' Alıntı: hiç izlemedim ama topluluk olan vendettanın "fikirlere kurşun işlemez" sözü hayatımda duyduğum en güzel sözdür.hatta şimdi imza yapıcam Genişletmek için tıkla ... İzle diyorum sadece. 13 kere izlediysem bir sebebi var
Necmati Üye minoo' Alıntı: İzle diyorum sadece. 13 kere izlediysem bir sebebi var Genişletmek için tıkla ... evet raporun varmı
minoo' Alıntı: İzle diyorum sadece. 13 kere izlediysem bir sebebi var Genişletmek için tıkla ... evet raporun varmı