Uzun saçta kabarma

Konu Sahibi
Uzun saçta kabarma
Arkadaşlar saçları baya bi uzattım ama istediğim gibi değiller. Benim istediğim düz , yıkadıktan sonraki o düz hali. Fakat kabarıyor dalgalı gözüküyor. Supernaturaldeki sami bilirsiniz. O saç tipi gibi düz olmasını istiyorum saç düzleştirici dışında herhangi bi önerisi olan var mı ?

.Murat.

Üye
ne yaparsan yap o senin özelliğin
dalgalı saçlara sahipsin
değiştirmen için kafayı değişmen gerek
olduğu gibi kabul et sorun kalmaz

yaşın 15 16 17 civarı galiba bende düz saç istiyordum çünkü arkadaşlarıma çok yakışıyordu gittim düzlestirici aldım kullandım kullandım artık saç kıvrılmiyordu ve cansızdi eski fotoğraflarıma baktım ne kadar kalın telli ve güzel sonraki fotoğraflarda pırasa gibiydim kıvırcık ve dalgalı saç en güzelı hiç uğraşma sevgilim kızmasa tekrar uzatırımda .d aman

restmod

Üye
Pantene nin spryeleri var besleyici mavi renkte ondan kullan elektriklenmeyi kabarmayi onluyor

Bendede öyle bide uzatınca bonus kafa gibi oluyorum

bende bi ara saç uzatıyodum bizim bakkal vardı anana özenip saç uzatacağına baban özen bıyık bırak demişti o günden beri saç uzatmıyorum

Akıncı

Üye
sakalda bırakacam bıyık ta bırakacam uzatacam da saçı neye benzerim şimdiden tırstım

Enes

Üye
2 yıldır jiletle traş olmuyorum saçlarım genelde "3 numara" ayrıca uzun sakal kısa bıyık çok daha iyi duruyor

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bir profesyonel kuaföre gitip glatt saç düzeltici yaptirabilir yada genel olarak ara makası yaptırabilirsiniz.

plastık taragı saçına sürtükçe satatik elektirik oluşturuyor

birtane cam küre vardı ona dokununca saçların hepsi dik dik oluyordu ss sini bulamadım

elektorskopta olduğu gibi aynı cins elektronlar birbirini yitiyor
her saç teli birbirinden uzaklaşmak istiyor

tahta tarak ta statik elektirklenme olmaz yada manda boynuzundan yapılan tarakta aynı şekilde elektriklenme yapmaz

ara makası daha kötü yapıyor bence.