Uzaylı görseniz ne yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

midnight

Üye
Walla tokatlarım aga,çünkü bende bir refleks var aniden biri korkutsa direk tokat atıyorum.. ..herhalde onu da görünce ilk tepkim bi tokat atarım..tabii sonrasını Allah bilir,o mu beni öldürür ben mi onu bilinmez..

Sırasıyla 5,14,9,13,7,1 ve 3. maddelerdekileri yaparım tabi zamanım olursa

POWER

Üye
ben : ne olacak türkiyenin hali?
uzaylı : valla 50 ışık yılıdır düşünüyoruz bulamıyoruz abi ! bunu gezegenler arası kurula taşımak lazım!

zkz

Üye
16. işi ticarete dokerim... ufo için otopark parası isterim. vermezse ufosunu çizerim.....

Ben UFO olsam Türkiyeye gelmem ki

Giderim America ya almanya ya ordaki sarışık taş gibi karılara gözükürüm oramı buramı elletirim ama ben görsem :

Sizin mekik kaç basıyo derim bizde 400 basan arabalar var bakalım kim akıllı bizim uçaklarda az diil :P

son olarak en iyisi hepsinden bi karışık yaparım olur biter D

kingenes

Üye
4-7-12 ve 16 çok hoşuma gitti...türk milletine özel şeyler olduğunda olabilir mi acaba????

mAd_girL

Üye
1. Çığlık atarım
2. Korkudan donup kalırım
3. Bayılırım tabikide bunları yaparım

DeLmIrA

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Nov 15 2005, 09&#58;21 PM) [post=209804]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bunların dışında benim tepki

---anaaaaa&#33;&#33;&#33; gerçekmiş lann heyt aslanlarım benim hadi bana bi uzay turu yaptırında göriim
[/b][/quote]

normal sartlarda yukardaki baktım ürkünç bişe erkekligin 10da 9luk bölümünü devreye sokarım

8. Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim

değişiklik olsun

Praetor

Emekli Yönetici

Tam arşivden bir konu buldum hortlatıyordum ki birileri benden önce davranmış
Profilim mi gözetleniyor ne

Kesinlikle 16!!!

ghost841

Üye
abazalarsa kalsınlar bi sorun yoq o zamn

selam verip havaları sorarım bissürü soru sorarım bıkar

alnının çatına kafasının orta yerine çeşme anahtarını geçiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...