Uygulama Yöneticisi Sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Uygulama Yöneticisi Sorunu ?
Arkadaşlar telefona format attıktan sonra hafıza kartındaki bazı yazılımları yükleyemedi.Uygulama yöneticisine girip bazılarını yükledim fakat 2 tanesi yüklenmiyor(ceptemsn,windows live messenger) dosya bozuk hatası veriyor.Aynı programları indirip tekrar kurmayı denedim kurulmadı.Bunları uygulama yöneticisinden nasıl silebilirim ?

Teşekkürler

Windows Live Messenger Yükleyemezsin Çünkü O Program Download Yapman Lazım Tekrar Yani KAYIT 7777 Göndermen Gerekicek Ama Önce İPTAL ET Yani IPTAL 7777 Gönder Daha Sonra KAYIT 7777 Gönder Ve GeLiCek Linkten İndir Eğer Yapamazsan Ulaş Bana....

Konu Sahibi

Alakası yok.Ayrıca turkcell için geçerli o...Zaten kurmadan önce 2 eklenti kuruyosun. daha önce yükledim formattan sonra yüklenmiyor..

--------------- Ekleme ---------------

bilen biri yokmu ya

--------------- Ekleme ---------------

iş başa düştü

Newwave

Üye
Format attıktan sonra hafıza kartındaki jar jad uzantılı dosyalar çalışmaz bunun nedeni dosyaların telefon hafızasına attığı bir kaç kilobaytlık çalışma dosyalarının atılan format la silinmiş olması sis uzantılı dosyalar ise direk yüklendiğinden çalışıyorlar.

POWER

Üye
Arkadşın dediği gibi bir programı hafıza kartına yüklesen dahi bazı dosyalar telefon hafızasına yüklenir...Uygulama yöneticisinden silmek istiyosan e:/system/install klasöründeki programa ilişkin dosyayı silmelisin

Konu Sahibi

sildim ama hala uygulama yöneticisinde duruyor.

Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendirdim sorun çözüldü.Yardım eden herkese teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...