CI uydu alıcısı var. bu kendini uydu üzerinden otomatik güncelleme yapabiliyormuş ama bende güncelleme frekansları arıyorum. frekansları bulan varsa bana yardım etsin. eğer güncelleme hakkında başka bi yol varsa onuda açıklarmısınız?
arkadaşlar bende PRS 104600M premier uydu alıcısı var. sadece elimde kablo var.ne yapmam gerekiyor.bütün şifreli kanalları açmak istiyorum.sinema belgesel spor her kanalı acabilceğim bi dosya varmı.ve neyle nasıl yükliyecem anlatabilrimisinix.bazıları makinanın uçabileciğinden bahsettiği için korktum yanlış bişe yapmamak için.yükleme programını ve dosyalarını bekliyorum
...Merhaba arkadaşlar bende Trident marka ,FTA 5300 CI modeli var ,güncelleme yapmak istiyorum,bazı şifreli kanalları izlemek için,ne yapabilirim siz güncelleme dosyasını buraya koyabilirmisiniz...şimdiden tşk
merhabalar...
botech bc 11500 ft receiver aldım eve geldim açtım bütün kanallarım kurulu ve hazırdı.
yaklaşık 1440 kanal falan vardı.
Fakat ayarları ile oynarken (o benim hatam ahhh ahhh) fabrika ayarlarına döndüm.
tekrar acıldığında hiç kanal yoktu. yaptığım ayarlar ile su an atv bozuk çekiyo ve sadece 600 küsür kanal var
ne yapmalıyım yardımcı olursanız cok sevineceğim