memcho35 Üye Dostum verdiğin linkteki dosya kaldırılmış. sen şanslısın benim yüklemeye çalıştıklarım senin eklediğinden sonra çıkanlar o yüzden yükleyemiyorum. Senin verdiğin linkteki dosyayı kaldırmışlar.
Dostum verdiğin linkteki dosya kaldırılmış. sen şanslısın benim yüklemeye çalıştıklarım senin eklediğinden sonra çıkanlar o yüzden yükleyemiyorum. Senin verdiğin linkteki dosyayı kaldırmışlar.
hazar1907 Üye memcho35' Alıntı: Olmuyo kardeşim olmuyo ekliyorum buraya resminide. Genişletmek için tıkla ... CWM recovery ni güncelle sorun düzelir. benm tab 2 tabletttede olmuştu. bu şekilde çözmüştüm
memcho35' Alıntı: Olmuyo kardeşim olmuyo ekliyorum buraya resminide. Genişletmek için tıkla ... CWM recovery ni güncelle sorun düzelir. benm tab 2 tabletttede olmuştu. bu şekilde çözmüştüm
frezby1 Üye memcho35' Alıntı: Olmuyo kardeşim olmuyo ekliyorum buraya resminide. Genişletmek için tıkla ... Kardesim sorun cwm ile alakali 5.x.x lolipop surumlerini twrp recovery ile sorunsuz yuklersin
memcho35' Alıntı: Olmuyo kardeşim olmuyo ekliyorum buraya resminide. Genişletmek için tıkla ... Kardesim sorun cwm ile alakali 5.x.x lolipop surumlerini twrp recovery ile sorunsuz yuklersin