enigma Üye bitmek tükenmek bilmeyen yorulmak nedir bilmeyen adamların zıplayışını sevdim. sevdim anne sevdim ne yapayım
bitmek tükenmek bilmeyen yorulmak nedir bilmeyen adamların zıplayışını sevdim. sevdim anne sevdim ne yapayım
iremm Üye 35caldion' Alıntı: yukardakinin(enigma nın) esprisini beğendim ben de göremiyom irem yazıdığını irem sen hep böyle küçük mü yazacan Genişletmek için tıkla ... üfff iyiki bi büyük yazdık dua adin de böyle yazmıyorum enigmanın espirilerini beğendim ayyy bayılazammm
35caldion' Alıntı: yukardakinin(enigma nın) esprisini beğendim ben de göremiyom irem yazıdığını irem sen hep böyle küçük mü yazacan Genişletmek için tıkla ... üfff iyiki bi büyük yazdık dua adin de böyle yazmıyorum enigmanın espirilerini beğendim ayyy bayılazammm
enigma Üye iremm' Alıntı: espiriklerini Genişletmek için tıkla ... yalanını şimdi vereceğin cevabın başına en koyup gerçek birşey yazarmısın?
iremm' Alıntı: espiriklerini Genişletmek için tıkla ... yalanını şimdi vereceğin cevabın başına en koyup gerçek birşey yazarmısın?