CanceR Üye MutLuLuk MasaL GüzELim GüLmEk isE HayaL sEvEn insan dErmi aşkıM'm saNa hoşçakL.. bu sözünü bependim )
MutLuLuk MasaL GüzELim GüLmEk isE HayaL sEvEn insan dErmi aşkıM'm saNa hoşçakL.. bu sözünü bependim )
kurt bey Üye ouSahin' Alıntı: çokkk yazdıgın msjları sıralıyım istersen yaramazsın benim gözümde iremcim bu arada üstteki nickini begndim Genişletmek için tıkla ... cimli cumlu konuşmalar yassah hemşerim üstteki hiç bişini beğenmedim
ouSahin' Alıntı: çokkk yazdıgın msjları sıralıyım istersen yaramazsın benim gözümde iremcim bu arada üstteki nickini begndim Genişletmek için tıkla ... cimli cumlu konuşmalar yassah hemşerim üstteki hiç bişini beğenmedim
enigma Üye niye? salak mı olsaydım napim allah böyle yaratmış :d muhahahah. ben senden daha iyi olayım: ben senin herşeyini beğendim
niye? salak mı olsaydım napim allah böyle yaratmış :d muhahahah. ben senden daha iyi olayım: ben senin herşeyini beğendim
iremm Üye a a ben kırıcılık anneeeeeeeeee bana kırıcı dediiiiii aa babam geldi yukarıdakinin ağlayışını beğendim ()
a a ben kırıcılık anneeeeeeeeee bana kırıcı dediiiiii aa babam geldi yukarıdakinin ağlayışını beğendim ()
Anıl Umut Emekli Yönetici yukardakinin(enigma nın) esprisini beğendim ben de göremiyom irem yazıdığını irem sen hep böyle küçük mü yazacan
yukardakinin(enigma nın) esprisini beğendim ben de göremiyom irem yazıdığını irem sen hep böyle küçük mü yazacan