Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap yapma cengiz yaa ne yapyın TheM-CK' Alıntı: gerek yok dostum kendimi banlıyorum şimdi zaten hadi iyi muhabbetler size Genişletmek için tıkla ...
yapma cengiz yaa ne yapyın TheM-CK' Alıntı: gerek yok dostum kendimi banlıyorum şimdi zaten hadi iyi muhabbetler size Genişletmek için tıkla ...
haltie Üye Praetor' Alıntı: İlgi çekmek için kendini banlıyor... Genişletmek için tıkla ... aslında avatarındaki vişne suyu pelın_' Alıntı: kımse umrunda dıyıl aslında Genişletmek için tıkla ... boyu kısa o yüzden topukluluları seviyor
Praetor' Alıntı: İlgi çekmek için kendini banlıyor... Genişletmek için tıkla ... aslında avatarındaki vişne suyu pelın_' Alıntı: kımse umrunda dıyıl aslında Genişletmek için tıkla ... boyu kısa o yüzden topukluluları seviyor
pelın_ işte motoru yok öle arkadasınn motorunu almıs foto cektıryo bıde zaten kullnmayı bılmıyookop: İftra dedıgın bole olurr
işte motoru yok öle arkadasınn motorunu almıs foto cektıryo bıde zaten kullnmayı bılmıyookop: İftra dedıgın bole olurr
haltie Üye işte bunu hakaret sayarım Allah korusun diyorum aslında eski banlı üyelerden numara yapıyor
Cezzbedici3 Üye TheM-CK' Alıntı: gerek yok dostum kendimi banlıyorum şimdi zaten hadi iyi muhabbetler size Genişletmek için tıkla ... niye yaptığını bilmiyorum ama yerinde bir hareket... ----------Eklendi @ 01:37:26 ---------- Yazıldı @ 01:35:43 ---------- kendini cem yılmaz fanı gibi gösteriyor ama şahan hayranı
TheM-CK' Alıntı: gerek yok dostum kendimi banlıyorum şimdi zaten hadi iyi muhabbetler size Genişletmek için tıkla ... niye yaptığını bilmiyorum ama yerinde bir hareket... ----------Eklendi @ 01:37:26 ---------- Yazıldı @ 01:35:43 ---------- kendini cem yılmaz fanı gibi gösteriyor ama şahan hayranı
Furkan1103 Üye backspace11' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Kendini artist gibi gösteriyor ama değil =)