jöly Üye yasminoz' Alıntı: nie herkes yasmi ye iftira atıyo yoksa bu oyun yasmi ye iftira atın oyunu mu........... Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: nie herkes yasmi ye iftira atıyo yoksa bu oyun yasmi ye iftira atın oyunu mu........... Genişletmek için tıkla ...
perfectlover Üye Evet kampanya başlatıyorum. bundan sonra kimse yami'ye iftira atmasın. Jewel'e atabilirler onun yerine. jöly'e atacak bir iftira da bulamadım. Ne desem şimdi?
Evet kampanya başlatıyorum. bundan sonra kimse yami'ye iftira atmasın. Jewel'e atabilirler onun yerine. jöly'e atacak bir iftira da bulamadım. Ne desem şimdi?
Yasminozz Üye jewel e de atmasınlar...... bu üstteki aslında ayın üyesi falan olmamış rüşvet vermiş adminlere.......: : : :
jewel e de atmasınlar...... bu üstteki aslında ayın üyesi falan olmamış rüşvet vermiş adminlere.......: : : :
perfectlover Üye Bak gene sana bir iftira geliyor ama. Ondan sonra şikayet etme. Bu arada jewel'i de düşünme. O başının çaresine bakar.
Bak gene sana bir iftira geliyor ama. Ondan sonra şikayet etme. Bu arada jewel'i de düşünme. O başının çaresine bakar.