Toffee Üye deniz4700' Alıntı: erkek avcısı Genişletmek için tıkla ... oha abi halil de kadın avcısı olsun bari hep avdan boş dönenlerden
deniz4700' Alıntı: erkek avcısı Genişletmek için tıkla ... oha abi halil de kadın avcısı olsun bari hep avdan boş dönenlerden
Love Prince Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Eşcinsel Genişletmek için tıkla ... bu laf kavgada bile söylenmez üstteki kavga etmeyi çok seviyor
TuRkiShCowboy' Alıntı: Eşcinsel Genişletmek için tıkla ... bu laf kavgada bile söylenmez üstteki kavga etmeyi çok seviyor
Toffee Üye bak bu üstekinin değilde onun üstündekinin dediğine inanırım ama üsttekinin olmaz --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: normalde de hep iftira atıyo insanlara Genişletmek için tıkla ... bu laf banaysa( ki öyle geliyo bana ) ne zaman gördün
bak bu üstekinin değilde onun üstündekinin dediğine inanırım ama üsttekinin olmaz --------------- Ekleme --------------- halil09' Alıntı: normalde de hep iftira atıyo insanlara Genişletmek için tıkla ... bu laf banaysa( ki öyle geliyo bana ) ne zaman gördün
Perfect! Üye -sena-' Alıntı: bak bu üstekinin değilde onun üstündekinin dediğine inanırım ama üsttekinin olmaz --------------- Ekleme --------------- bu laf banaysa( ki öyle geliyo bana ) ne zaman gördün Genişletmek için tıkla ... ben görürüm
-sena-' Alıntı: bak bu üstekinin değilde onun üstündekinin dediğine inanırım ama üsttekinin olmaz --------------- Ekleme --------------- bu laf banaysa( ki öyle geliyo bana ) ne zaman gördün Genişletmek için tıkla ... ben görürüm
Ferzan Üye -sena-' Alıntı: oha abi halil de kadın avcısı olsun bari hep avdan boş dönenlerden Genişletmek için tıkla ... ben iftira diye erkek avcısı demiştim ama sizde şahitsiniz ki avdan boş dönenlerdenim diyerek erkek avcısı olduğunu itiraf etti şimdi boş dönersin ama usta avcı olunca boş dönmezsin artık
-sena-' Alıntı: oha abi halil de kadın avcısı olsun bari hep avdan boş dönenlerden Genişletmek için tıkla ... ben iftira diye erkek avcısı demiştim ama sizde şahitsiniz ki avdan boş dönenlerdenim diyerek erkek avcısı olduğunu itiraf etti şimdi boş dönersin ama usta avcı olunca boş dönmezsin artık