allah seni naapmasin öldüm gulmekten
ayrica falciligin yanisira belediye parkindaki cicekleride satiyorrrr abe garanfil verem abe sevdicegine diyor insanlara
allah seni naapmasin öldüm gulmekten
ayrica falciligin yanisira belediye parkindaki cicekleride satiyorrrr abe garanfil verem abe sevdicegine diyor insanlara
Ne yaptın yaaaaaaaa
3 yıldır kendini alıkoyamadığı bir alışkanlığı varmış.
komşusunun bahçesinden kopardığı çiçekleri götürüp satarmış.Oradan kazandığı paraların bir kısmı ile komşusuna kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığı ile çiçek tohumu alırmış.Zavallı komşusuda işin farkında değil tabi hayır duasını esirgemezmiş.
Gel zaman git zaman komşusu bunu çiçek satarken görüyor.Huriş aynı kırmızı gül gibi kızarıyor.
Sonuçmu?
Zavallı kadını 3 gün sonra boş bir arazide mefta olarak buluyorlar.Bahçesinde ise bir not:
"Ben senden hep gül istedim ama o gün sen bana hiç gülmedin".
kendisi geçen gün komşunun bahçesine girmiş meyve ağaçlarına hasar vermiştir sonrada suçu benim üzerime attı
ah ahhh bi bilseniz başıma neler geldi o gün
kendisi epey yaşlı olmasına rahmen evde kalmış suratının her tarafında koca koca ben'ler olduugndan cok cirkin Cildi Buruşmuş Sarkmış hee bide kendisi 157 Kilo
kendisi epey yaşlı olmasına rahmen evde kalmış suratının her tarafında koca koca ben'ler olduugndan cok cirkin Cildi Buruşmuş Sarkmış hee bide kendisi 157 Kilo