irun Üye komik sayılır ama yarım kalmış, devamı daha komik.. irun : ilerde senin tahtına ben oturcam cem bey cem yılmaz : dikkat et de ben orda oturuyor olmayım chadashh : evet dikkat et, ben dikkat etmedim çok fena oldu..
komik sayılır ama yarım kalmış, devamı daha komik.. irun : ilerde senin tahtına ben oturcam cem bey cem yılmaz : dikkat et de ben orda oturuyor olmayım chadashh : evet dikkat et, ben dikkat etmedim çok fena oldu..
dr-jake Üye noluyo bu kucak oturma muhabbeti de nerden çıktı şşşşttt çağdaş, irun Bakın ne geldi aklıma En damızlık dananın yoğurdundan (Güvenle içiniz Doktor tavsiyesi) :::>>> Çağdaş Ayranları (chadashh's Iruns)
noluyo bu kucak oturma muhabbeti de nerden çıktı şşşşttt çağdaş, irun Bakın ne geldi aklıma En damızlık dananın yoğurdundan (Güvenle içiniz Doktor tavsiyesi) :::>>> Çağdaş Ayranları (chadashh's Iruns)
prince of hell Üye power seningüç kalkanların işe yaramazbizim böcüklere karşı en azından cenabbettin i durduramaz canım benim yaa
power seningüç kalkanların işe yaramazbizim böcüklere karşı en azından cenabbettin i durduramaz canım benim yaa
irun Üye yaa eğlencenizi bölüyorum ama, nickleri cümle içinde kullanmak böyle bişey değil ki.. başa nick yazıp bi hitap cümlesi kurmak değil yani.. neyse ben vaktinizi almayım, çalışın çalışın..n:..
yaa eğlencenizi bölüyorum ama, nickleri cümle içinde kullanmak böyle bişey değil ki.. başa nick yazıp bi hitap cümlesi kurmak değil yani.. neyse ben vaktinizi almayım, çalışın çalışın..n:..