unrivaled Üye moonlight.10' Alıntı: yaramasın işine canım kontör atardım Genişletmek için tıkla ... ne kontörü yahu hattımı kırdım diyorum kontör diyosun hurişe bileklik atardım
moonlight.10' Alıntı: yaramasın işine canım kontör atardım Genişletmek için tıkla ... ne kontörü yahu hattımı kırdım diyorum kontör diyosun hurişe bileklik atardım
moonlight.10 Üye unrivaled' Alıntı: ne kontörü yahu hattımı kırdım diyorum kontör diyosun hurişe bileklik atardım Genişletmek için tıkla ... hattınımı kırdın neden bilmiyordum ozaman yeni bi hat alır atardım
unrivaled' Alıntı: ne kontörü yahu hattımı kırdım diyorum kontör diyosun hurişe bileklik atardım Genişletmek için tıkla ... hattınımı kırdın neden bilmiyordum ozaman yeni bi hat alır atardım
huri$ Üye zeyno sopa omereydi sana denk geldi uzgunum obana tahta attiydi --------------- Ekleme --------------- sag ayagimdaki terlik
zeyno sopa omereydi sana denk geldi uzgunum obana tahta attiydi --------------- Ekleme --------------- sag ayagimdaki terlik
unrivaled Üye moonlight.10' Alıntı: hattınımı kırdın neden bilmiyordum ozaman yeni bi hat alır atardım Genişletmek için tıkla ... e ben sana söylemiştim ya benim attığım msjları dikkatli okumuyosun galiba cüzdan atardım
moonlight.10' Alıntı: hattınımı kırdın neden bilmiyordum ozaman yeni bi hat alır atardım Genişletmek için tıkla ... e ben sana söylemiştim ya benim attığım msjları dikkatli okumuyosun galiba cüzdan atardım
moonlight.10 Üye unrivaled' Alıntı: e ben sana söylemiştim ya benim attığım msjları dikkatli okumuyosun galiba cüzdan atardım Genişletmek için tıkla ... hayııııır dikkatli okuyorum ama kusura bakma unutmuşum önceki günde pin kodumu unutup hattımı bloke ettim mazur gör artık bukadarını ablama koca bi buket çiçek atardım
unrivaled' Alıntı: e ben sana söylemiştim ya benim attığım msjları dikkatli okumuyosun galiba cüzdan atardım Genişletmek için tıkla ... hayııııır dikkatli okuyorum ama kusura bakma unutmuşum önceki günde pin kodumu unutup hattımı bloke ettim mazur gör artık bukadarını ablama koca bi buket çiçek atardım