___kaptan___ Üye ahmetkartal' Alıntı: Note 2 Genişletmek için tıkla ... Hehe eyvallah - - - Eklendi - - - ugur1000' Alıntı: Xperia Z o değilde koskoca eyfhel kulesini nasıl atıcan Genişletmek için tıkla ... Sen o koca taşı nasıl atacaksan bende öyle atıcam olmadı 8-10 adam tutar fırlatırız hani
ahmetkartal' Alıntı: Note 2 Genişletmek için tıkla ... Hehe eyvallah - - - Eklendi - - - ugur1000' Alıntı: Xperia Z o değilde koskoca eyfhel kulesini nasıl atıcan Genişletmek için tıkla ... Sen o koca taşı nasıl atacaksan bende öyle atıcam olmadı 8-10 adam tutar fırlatırız hani
___kaptan___ Üye Bu benim kafayı yarmazsa iyi valla ne atsam ki bilemedim misket atıyım mı minnacık bişey olmaz hem
___kaptan___ Üye ka_za' Alıntı: Başkası olsa kürekle vururumda kaptana saygım var yumusak bise atarım top falan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah güzel kardeşim + Bende sana boş kibrit kutusu atayım bari
ka_za' Alıntı: Başkası olsa kürekle vururumda kaptana saygım var yumusak bise atarım top falan Genişletmek için tıkla ... Eyvallah güzel kardeşim + Bende sana boş kibrit kutusu atayım bari
___kaptan___ Üye Shaunx' Alıntı: 68 model impala Genişletmek için tıkla ... Heyt bee senin Allah'ına gurban olurum ben yav yeter ki kafama İmpala at yav, gözümsün eyvallah - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Çay bardağı Genişletmek için tıkla ... doctorrr'uma da bu yakışır
Shaunx' Alıntı: 68 model impala Genişletmek için tıkla ... Heyt bee senin Allah'ına gurban olurum ben yav yeter ki kafama İmpala at yav, gözümsün eyvallah - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Çay bardağı Genişletmek için tıkla ... doctorrr'uma da bu yakışır
ugur1000 Üye ___kaptan___' Alıntı: Heyt bee senin Allah'ına gurban olurum ben yav yeter ki kafama İmpala at yav, gözümsün eyvallah - - - Eklendi - - - doctorrr'uma da bu yakışır Genişletmek için tıkla ... Note 3 (bazarda artiss ne arar
___kaptan___' Alıntı: Heyt bee senin Allah'ına gurban olurum ben yav yeter ki kafama İmpala at yav, gözümsün eyvallah - - - Eklendi - - - doctorrr'uma da bu yakışır Genişletmek için tıkla ... Note 3 (bazarda artiss ne arar