by şarlo Üye delrico' Alıntı: bence dinazor yumurtası at daha makbule geçer Genişletmek için tıkla ... hahaha:-)onu atarsam kötü olur :-)
delrico' Alıntı: bence dinazor yumurtası at daha makbule geçer Genişletmek için tıkla ... hahaha:-)onu atarsam kötü olur :-)
delrico Emekli Yönetici by şarlo' Alıntı: Üsteki canım arkadaşıma yani minoo ya hain demek istemiyorum ama kendisine kuş yumurtası atıyorum :-) ----------Eklendi @ 05:15:39 ---------- Yazıldı @ 05:13:41 ---------- Delrico dostuma arı taarruzu tespiti için teşekkür ediyorum ve kendisine çiçek buketi atıyorum :-)hahaha Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşimmm bende sana konfeti atıyorum
by şarlo' Alıntı: Üsteki canım arkadaşıma yani minoo ya hain demek istemiyorum ama kendisine kuş yumurtası atıyorum :-) ----------Eklendi @ 05:15:39 ---------- Yazıldı @ 05:13:41 ---------- Delrico dostuma arı taarruzu tespiti için teşekkür ediyorum ve kendisine çiçek buketi atıyorum :-)hahaha Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşimmm bende sana konfeti atıyorum
minoo Üye Vaay 2'ye tek öyle mii Sizi hainler Ben de sizi terkederken ikinize birden yastık atıyorum ve gidiyorum
Vaay 2'ye tek öyle mii Sizi hainler Ben de sizi terkederken ikinize birden yastık atıyorum ve gidiyorum
by şarlo Üye minoo' Alıntı: Vaay 2'ye tek öyle mii Sizi hainler Ben de sizi terkederken ikinize birden yastık atıyorum ve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha o yastığı yakalayıp hemen uyuyorum :-) bari bi gül atayımda gönlün olsun minoo :-)
minoo' Alıntı: Vaay 2'ye tek öyle mii Sizi hainler Ben de sizi terkederken ikinize birden yastık atıyorum ve gidiyorum Genişletmek için tıkla ... hahaha o yastığı yakalayıp hemen uyuyorum :-) bari bi gül atayımda gönlün olsun minoo :-)