delrico Emekli Yönetici kitaplık ne alaka ya ben minoo ya bişi atmazdım sıramı ona veriyorum bayanlar önden
by şarlo Üye delrico' Alıntı: by şarlo elinde baston var ya bende onu sana atardım Genişletmek için tıkla ... alıştım artık baston atılmasına sen de at canın saolsun:-)
delrico' Alıntı: by şarlo elinde baston var ya bende onu sana atardım Genişletmek için tıkla ... alıştım artık baston atılmasına sen de at canın saolsun:-)
delrico Emekli Yönetici by şarlo' Alıntı: alıştım artık baston atılmasına sen de at canın saolsun:-) Genişletmek için tıkla ... yapma dostum ya şaka yapiyorum ben
by şarlo' Alıntı: alıştım artık baston atılmasına sen de at canın saolsun:-) Genişletmek için tıkla ... yapma dostum ya şaka yapiyorum ben
by şarlo Üye delrico' Alıntı: yapma dostum ya şaka yapiyorum ben Genişletmek için tıkla ... biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: bende bi baston atıyım bari Genişletmek için tıkla ... o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-)
delrico' Alıntı: yapma dostum ya şaka yapiyorum ben Genişletmek için tıkla ... biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: bende bi baston atıyım bari Genişletmek için tıkla ... o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-)
delrico Emekli Yönetici by şarlo' Alıntı: biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-) Genişletmek için tıkla ... hahahaha o kadar baston ziyan olmasın demi ama
by şarlo' Alıntı: biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-) Genişletmek için tıkla ... hahahaha o kadar baston ziyan olmasın demi ama
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap by şarlo' Alıntı: biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-) Genişletmek için tıkla ... dükkan anahtarı
by şarlo' Alıntı: biliyorum şef ben de şaka yapıyorum :-) ----------Eklendi @ 04:13:43 ---------- Yazıldı @ 04:12:34 ---------- o kadar çok baston atıldı.diyorum bi dükkan mı açsam acaba :-)şarlo bastonculuk:-) Genişletmek için tıkla ... dükkan anahtarı
delrico Emekli Yönetici minoo illede bişi atıcam diyosun yani bende sana mouse atıyorum tut kuyruğundan
by şarlo Üye delrico' Alıntı: hahahaha o kadar baston ziyan olmasın demi ama Genişletmek için tıkla ... aynen böyle fırsatları değerlendirmek gerekiyo o zaman elimde bu kadar baston var bitanede ben atayım :-):-) ----------Eklendi @ 04:21:03 ---------- Yazıldı @ 04:19:46 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: dükkan anahtarı Genişletmek için tıkla ... atma en iyisi anahtarı dükkanı sen açarsın sabah seni işe aldım :-):-)
delrico' Alıntı: hahahaha o kadar baston ziyan olmasın demi ama Genişletmek için tıkla ... aynen böyle fırsatları değerlendirmek gerekiyo o zaman elimde bu kadar baston var bitanede ben atayım :-):-) ----------Eklendi @ 04:21:03 ---------- Yazıldı @ 04:19:46 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: dükkan anahtarı Genişletmek için tıkla ... atma en iyisi anahtarı dükkanı sen açarsın sabah seni işe aldım :-):-)
by şarlo Üye delrico' Alıntı: hahahaha at tabi dostum hadi bende sana şapka atayım Genişletmek için tıkla ... atın atın üstümü giyinirim bu gidişle bakalım o meşhur uzun ayakkıbalırımı kim atacak :-)
delrico' Alıntı: hahahaha at tabi dostum hadi bende sana şapka atayım Genişletmek için tıkla ... atın atın üstümü giyinirim bu gidişle bakalım o meşhur uzun ayakkıbalırımı kim atacak :-)
minoo Üye Beni delirtmeyin Hepinize benden terlik ----------Eklendi @ 04:34:55 ---------- Yazıldı @ 04:34:26 ---------- by şarlo' Alıntı: atın atın üstümü giyinirim bu gidişle bakalım o meşhur uzun ayakkıbalırımı kim atacak :-) Genişletmek için tıkla ... Vallahi bunu okumadan terlik attım
Beni delirtmeyin Hepinize benden terlik ----------Eklendi @ 04:34:55 ---------- Yazıldı @ 04:34:26 ---------- by şarlo' Alıntı: atın atın üstümü giyinirim bu gidişle bakalım o meşhur uzun ayakkıbalırımı kim atacak :-) Genişletmek için tıkla ... Vallahi bunu okumadan terlik attım