pelın_ MaxiHipHopLife' Alıntı: oha buneya hiç sevmem bole ayakkabıları bu kadar burun bana gore değil Genişletmek için tıkla ... haha ende sewmm kı oyuzden atıyorum:d ----------Eklendi @ 16:28:36 ---------- Yazıldı @ 16:28:20 ---------- serecans' Alıntı: gül Genişletmek için tıkla ... ayy tşk nazık ınsan
MaxiHipHopLife' Alıntı: oha buneya hiç sevmem bole ayakkabıları bu kadar burun bana gore değil Genişletmek için tıkla ... haha ende sewmm kı oyuzden atıyorum:d ----------Eklendi @ 16:28:36 ---------- Yazıldı @ 16:28:20 ---------- serecans' Alıntı: gül Genişletmek için tıkla ... ayy tşk nazık ınsan
serecans Üye pelın_' Alıntı: haha ende sewmm kı oyuzden atıyorum:d ----------Eklendi @ 16:28:36 ---------- Yazıldı @ 16:28:20 ---------- ayy tşk nazık ınsan Genişletmek için tıkla ... Ben dikenleri batsin diye demistim ama neyse
pelın_' Alıntı: haha ende sewmm kı oyuzden atıyorum:d ----------Eklendi @ 16:28:36 ---------- Yazıldı @ 16:28:20 ---------- ayy tşk nazık ınsan Genişletmek için tıkla ... Ben dikenleri batsin diye demistim ama neyse