Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Nihat Doğan En büyük ceza olur sana Genişletmek için tıkla ... oo nihat reiz benim adamım yaa
'spy' Alıntı: Nihat Doğan En büyük ceza olur sana Genişletmek için tıkla ... oo nihat reiz benim adamım yaa
buketcik Üye 'spy' Alıntı: Ben Taner'i seviyorum Biz gızlarda iş yok Genişletmek için tıkla ... nedemek şimdi bu anlamadım
'spy' Alıntı: Ben Taner'i seviyorum Biz gızlarda iş yok Genişletmek için tıkla ... nedemek şimdi bu anlamadım
Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Ben Taner'i seviyorum Biz gızlarda iş yok Genişletmek için tıkla ... nihat reiz gibisi yok
'spy' Alıntı: Ben Taner'i seviyorum Biz gızlarda iş yok Genişletmek için tıkla ... nihat reiz gibisi yok
'Lorelai Üye Buket, Taner öyle diyor. 'Bu gızlarda iş yok' Şuna çok güldüm yaa Kaderi Aref bile değiştiremedi ama Taner değiştirdi : Gader Ot atardım
Buket, Taner öyle diyor. 'Bu gızlarda iş yok' Şuna çok güldüm yaa Kaderi Aref bile değiştiremedi ama Taner değiştirdi : Gader Ot atardım
Kingmortall Üye 'spy' Alıntı: Buket, Taner öyle diyor. 'Bu gızlarda iş yok' Şuna çok güldüm yaa Kaderi Aref bile değiştiremedi ama Taner değiştirdi : Gader Ot atardım Genişletmek için tıkla ... nihat dogan arıya bi koydum ruhuna el fatiha git diyo orda derya var pascal var yok illaki vııızzz vııızz içeri girmeye çalışıyo
'spy' Alıntı: Buket, Taner öyle diyor. 'Bu gızlarda iş yok' Şuna çok güldüm yaa Kaderi Aref bile değiştiremedi ama Taner değiştirdi : Gader Ot atardım Genişletmek için tıkla ... nihat dogan arıya bi koydum ruhuna el fatiha git diyo orda derya var pascal var yok illaki vııızzz vııızz içeri girmeye çalışıyo