huri$ Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkür ederim Kafam neysede devletin taşı ezildi kafamı yere vurdum Kamu malına zarar verdim bir buket çiçek atıyorum Genişletmek için tıkla ... yer yarilmami$tir in$Allah çiçekler için saolasin pansuman atardim
©The_Gespenst©' Alıntı: Teşekkür ederim Kafam neysede devletin taşı ezildi kafamı yere vurdum Kamu malına zarar verdim bir buket çiçek atıyorum Genişletmek için tıkla ... yer yarilmami$tir in$Allah çiçekler için saolasin pansuman atardim
Kobra_FighterTR Üye huri$' Alıntı: yer yarilmami$tir in$Allah çiçekler için saolasin pansuman atardim Genişletmek için tıkla ... Taş çatladı Benim kafam yarıldı Rica ederim Tarak atardım
huri$' Alıntı: yer yarilmami$tir in$Allah çiçekler için saolasin pansuman atardim Genişletmek için tıkla ... Taş çatladı Benim kafam yarıldı Rica ederim Tarak atardım
huri$ Üye geçmi$ olsun o zaman sana da$ atmiyim yazik da$laraa araba atarim oglumun ayuncak arabasini carss
Kobra_FighterTR Üye huri$' Alıntı: geçmi$ olsun o zaman sana da$ atmiyim yazik da$laraa araba atarim oglumun ayuncak arabasini carss Genişletmek için tıkla ... Sağol Gerçeği olmaz mı Müzik CD si atardım
huri$' Alıntı: geçmi$ olsun o zaman sana da$ atmiyim yazik da$laraa araba atarim oglumun ayuncak arabasini carss Genişletmek için tıkla ... Sağol Gerçeği olmaz mı Müzik CD si atardım