Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: sana kıymalı börek Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim bendende sana kıymalı pide
CoDeYs' Alıntı: sana kıymalı börek Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim bendende sana kıymalı pide
CoDeYs Üye Necmati™;2826964' Alıntı: eyvallah kardeşim bendende sana kıymalı pide Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun özlemiştim zaten benden sana hawaii ye bilet
Necmati™;2826964' Alıntı: eyvallah kardeşim bendende sana kıymalı pide Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun özlemiştim zaten benden sana hawaii ye bilet
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: allah razı olsun özlemiştim zaten benden sana hawaii ye bilet Genişletmek için tıkla ... huhuvv eyvallh bendende sana dubai'ye 818 mt lik binaya çıkarsın
CoDeYs' Alıntı: allah razı olsun özlemiştim zaten benden sana hawaii ye bilet Genişletmek için tıkla ... huhuvv eyvallh bendende sana dubai'ye 818 mt lik binaya çıkarsın
CoDeYs Üye vallahı olmayacak şeyleri atıp duruyoruz benden sana istedigin ünlüyle bi yemek davetı atıyorum
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: vallahı olmayacak şeyleri atıp duruyoruz benden sana istedigin ünlüyle bi yemek davetı atıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman adrıana lima bendende sana dünyada istediğin her türlü aracı alma..
CoDeYs' Alıntı: vallahı olmayacak şeyleri atıp duruyoruz benden sana istedigin ünlüyle bi yemek davetı atıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman adrıana lima bendende sana dünyada istediğin her türlü aracı alma..
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: aboww benden sana ne sınırsız özellikli bir telefon Genişletmek için tıkla ... Bana N8 ver yeter
CoDeYs' Alıntı: aboww benden sana ne sınırsız özellikli bir telefon Genişletmek için tıkla ... Bana N8 ver yeter
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: yok vallahı kurtarmaz dünyanın en baba telefonu varsa olay odur Genişletmek için tıkla ... yok be hacı 12 Mp kamera ve sayılamayan bir sürü özellik yani N8 bana yeter
CoDeYs' Alıntı: yok vallahı kurtarmaz dünyanın en baba telefonu varsa olay odur Genişletmek için tıkla ... yok be hacı 12 Mp kamera ve sayılamayan bir sürü özellik yani N8 bana yeter
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: n8 atıyorum Genişletmek için tıkla ... heyt bee kardeşim beee ben sana ne atıyım daha çıkmamış Iphone 5 atıyım ama görsel yok
CoDeYs' Alıntı: n8 atıyorum Genişletmek için tıkla ... heyt bee kardeşim beee ben sana ne atıyım daha çıkmamış Iphone 5 atıyım ama görsel yok
Necmati Üye CoDeYs' Alıntı: iphone 4 atsan çok ii olurdu bensana 16 gb hafıza kartı Genişletmek için tıkla ... 64 gb huhuvvv
CoDeYs' Alıntı: iphone 4 atsan çok ii olurdu bensana 16 gb hafıza kartı Genişletmek için tıkla ... 64 gb huhuvvv