ebuş... Üye CoDeYs' Alıntı: alacagın olsun keçi boku Genişletmek için tıkla ... bana diyene bakk kertenkele kuyruğu
CoDeYs' Alıntı: alacagın olsun keçi boku Genişletmek için tıkla ... bana diyene bakk kertenkele kuyruğu
ebuş... Üye CoDeYs' Alıntı: iyi bende ne bekliyodum balina Genişletmek için tıkla ... yok o beklediğin için gerçekten sinir olmam lazım ayy bişşii bulamadımm
CoDeYs' Alıntı: iyi bende ne bekliyodum balina Genişletmek için tıkla ... yok o beklediğin için gerçekten sinir olmam lazım ayy bişşii bulamadımm
ebuş... Üye CoDeYs' Alıntı: ha şöyle yola gel televizyon en takozunu Genişletmek için tıkla ... ama onların kocaman tüpü oluyo kafam patlar bende ilk çıkan bilgisayarı atarım kaç tondu hatırlamıyorum
CoDeYs' Alıntı: ha şöyle yola gel televizyon en takozunu Genişletmek için tıkla ... ama onların kocaman tüpü oluyo kafam patlar bende ilk çıkan bilgisayarı atarım kaç tondu hatırlamıyorum
CoDeYs Üye ben o bilgisayarın yanında sivrisinek kalrım vay hain tam da damardan vurdun sana bi oda dolusu sivrisinek işin hakketten zor
ben o bilgisayarın yanında sivrisinek kalrım vay hain tam da damardan vurdun sana bi oda dolusu sivrisinek işin hakketten zor
ebuş... Üye senin işin daha zor sivri sinek kaşındırır ısırır bırakır ama arı ?? 3 - 5 taneden fazlası seni ham yaparsa ölürsün
senin işin daha zor sivri sinek kaşındırır ısırır bırakır ama arı ?? 3 - 5 taneden fazlası seni ham yaparsa ölürsün
ebuş... Üye Necmati™;2780235' Alıntı: tuzluk Sohbete bak beee... Genişletmek için tıkla ... necmati sende arı istiyon galba ikinizede birer kovan
Necmati™;2780235' Alıntı: tuzluk Sohbete bak beee... Genişletmek için tıkla ... necmati sende arı istiyon galba ikinizede birer kovan
CoDeYs Üye necmatı kardeş gel güçlerimizi birleştrelim ben arı saldırısndan sonra zayıfladım sana da bikova sümüklüböcek
necmatı kardeş gel güçlerimizi birleştrelim ben arı saldırısndan sonra zayıfladım sana da bikova sümüklüböcek
ebuş... Üye bana eski telefonomu layık görüyosun yenisini atsana bende sana bozuk laptop atarım ama yeni telini atarsan ?? --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: necmatı kardeş gel güçlerimizi birleştrelim ben arı saldırısndan sonra zayıfladım sana da bikova sümüklüböcek Genişletmek için tıkla ... bööööö sanada tarantula fazlasına gerek yok 1 tane yeter sana
bana eski telefonomu layık görüyosun yenisini atsana bende sana bozuk laptop atarım ama yeni telini atarsan ?? --------------- Ekleme --------------- CoDeYs' Alıntı: necmatı kardeş gel güçlerimizi birleştrelim ben arı saldırısndan sonra zayıfladım sana da bikova sümüklüböcek Genişletmek için tıkla ... bööööö sanada tarantula fazlasına gerek yok 1 tane yeter sana
Captain Üye ebuş...' Alıntı: bana eski telefonomu layık görüyosun yenisini atsana bende sana bozuk laptop atarım ama yeni telini atarsan ?? Genişletmek için tıkla ... valla yeni telefonumu çok seviyorum asla atamam istersen IPAD at bana farketmez
ebuş...' Alıntı: bana eski telefonomu layık görüyosun yenisini atsana bende sana bozuk laptop atarım ama yeni telini atarsan ?? Genişletmek için tıkla ... valla yeni telefonumu çok seviyorum asla atamam istersen IPAD at bana farketmez
Necmati Üye ebuş...' Alıntı: necmati sende arı istiyon galba ikinizede birer kovan Genişletmek için tıkla ... bende anti arı var cınım gelmez bana..
ebuş...' Alıntı: necmati sende arı istiyon galba ikinizede birer kovan Genişletmek için tıkla ... bende anti arı var cınım gelmez bana..