zaza Üye Revengeful' Alıntı: Admin e söylemen lazım Genişletmek için tıkla ... otomatiğe bağlasınlar şimdi rahatsız edecez arkamızdan küfredecekler almasaydın o cezayı diye
Revengeful' Alıntı: Admin e söylemen lazım Genişletmek için tıkla ... otomatiğe bağlasınlar şimdi rahatsız edecez arkamızdan küfredecekler almasaydın o cezayı diye
zaza Üye Revengeful' Alıntı: Selam i unutma Beni dinlediği icin Genişletmek için tıkla ... diyecemki mertten sana selam var benim profilde puan var sil şu ceza puanını insin aşağıya kadar
Revengeful' Alıntı: Selam i unutma Beni dinlediği icin Genişletmek için tıkla ... diyecemki mertten sana selam var benim profilde puan var sil şu ceza puanını insin aşağıya kadar
zaza Üye huri$' Alıntı: beni dinledigi için anladigi için Genişletmek için tıkla ... sen öyle anlat ben öyle dinlesemde sıkılmam zaten biliyon sırf karşında böyle durayım yeter
huri$' Alıntı: beni dinledigi için anladigi için Genişletmek için tıkla ... sen öyle anlat ben öyle dinlesemde sıkılmam zaten biliyon sırf karşında böyle durayım yeter