zaza Üye Revengeful' Alıntı: Bana yemek yaparsa Genişletmek için tıkla ... işine bak ya ablam zar zor kendi çocuklarıyla uğraşıyor bide sana yemekmi yapıcak ben varken
Revengeful' Alıntı: Bana yemek yaparsa Genişletmek için tıkla ... işine bak ya ablam zar zor kendi çocuklarıyla uğraşıyor bide sana yemekmi yapıcak ben varken
zaza Üye Necmati™;3037535' Alıntı: seninkileri saymıyom çünkü çok az benimkileri sayamassın bile Genişletmek için tıkla ... sen hep kapak yazıyon ya ondan fazla görüyon millet sıkıldı o kapaktan ama sen hiç anlamıyon
Necmati™;3037535' Alıntı: seninkileri saymıyom çünkü çok az benimkileri sayamassın bile Genişletmek için tıkla ... sen hep kapak yazıyon ya ondan fazla görüyon millet sıkıldı o kapaktan ama sen hiç anlamıyon
zaza Üye Revengeful' Alıntı: 15 puan aldığı icin Genişletmek için tıkla ... 10 olması lazım dün önceki uyarının süresi bitti hala silinmemiş
Revengeful' Alıntı: 15 puan aldığı icin Genişletmek için tıkla ... 10 olması lazım dün önceki uyarının süresi bitti hala silinmemiş