Onur Saka Üye Revengeful' Alıntı: Sigara içiyor Genişletmek için tıkla ... hahah bu sefer tutmadı Dün öglen bıraktım daha agzıma sokmadım Beni Cok Seviyor
Revengeful' Alıntı: Sigara içiyor Genişletmek için tıkla ... hahah bu sefer tutmadı Dün öglen bıraktım daha agzıma sokmadım Beni Cok Seviyor
SAINT1 Üye Ya üstteki üye değilde bu konuyu açan adamın yazım hatası yapması ve halâda düzeltmemesi beni rahatsız ediyor.
Ya üstteki üye değilde bu konuyu açan adamın yazım hatası yapması ve halâda düzeltmemesi beni rahatsız ediyor.
Paranoya Üye huri$' Alıntı: çok dikkatli olmasi gormezden geliver nolcak Genişletmek için tıkla ... Pek vurdumduymaz olması
huri$' Alıntı: çok dikkatli olmasi gormezden geliver nolcak Genişletmek için tıkla ... Pek vurdumduymaz olması
SAINT1 Üye Paranoya' Alıntı: Pek vurdumduymaz olması Genişletmek için tıkla ... Pek doğru söylemesi Huriş vurdumduymaz değildirde önemsememiş bu olayı yane .
Paranoya' Alıntı: Pek vurdumduymaz olması Genişletmek için tıkla ... Pek doğru söylemesi Huriş vurdumduymaz değildirde önemsememiş bu olayı yane .