zaza Üye PrınceOfPersia' Alıntı: gönderdiğin smiley lerden hiç bişi anlamadım uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... senin smiley lına karşılık veriyorum hani birine bişey söylersinde sana cevap verir ya aynı o mesele
PrınceOfPersia' Alıntı: gönderdiğin smiley lerden hiç bişi anlamadım uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... senin smiley lına karşılık veriyorum hani birine bişey söylersinde sana cevap verir ya aynı o mesele
'Şeref' Emekli Yönetici ----------Eklendi @ 01:50:16 ---------- Yazıldı @ 01:48:27 ---------- zaza' Alıntı: senin smiley lına karşılık veriyorum hani birine bişey söylersinde sana cevap verir ya aynı o mesele Genişletmek için tıkla ... Benim smleyimede karşılık versene zaza
----------Eklendi @ 01:50:16 ---------- Yazıldı @ 01:48:27 ---------- zaza' Alıntı: senin smiley lına karşılık veriyorum hani birine bişey söylersinde sana cevap verir ya aynı o mesele Genişletmek için tıkla ... Benim smleyimede karşılık versene zaza
zaza Üye 'Şeref'' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:50:16 ---------- Yazıldı @ 01:48:27 ---------- Benim smleyimede karşılık versene zaza Genişletmek için tıkla ... al veriyom
'Şeref'' Alıntı: ----------Eklendi @ 01:50:16 ---------- Yazıldı @ 01:48:27 ---------- Benim smleyimede karşılık versene zaza Genişletmek için tıkla ... al veriyom
'Şeref' Emekli Yönetici zaza' Alıntı: al veriyom Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 12:47:34 ---------- Yazıldı @ 12:46:45 ---------- Full
zaza' Alıntı: al veriyom Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 12:47:34 ---------- Yazıldı @ 12:46:45 ---------- Full