X-LifeHard Üye Konu Sahibi *esra_r*' Alıntı: furkan Sorununu Paylaşmak Ister Misin? Genişletmek için tıkla ... Kafam çok Karışık Ve üzgünüm
*esra_r*' Alıntı: furkan Sorununu Paylaşmak Ister Misin? Genişletmek için tıkla ... Kafam çok Karışık Ve üzgünüm
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: Kafam çok Karışık Ve üzgünüm Genişletmek için tıkla ... bizim yapabileceğimiz bişey var mı
X-FURKAN' Alıntı: Kafam çok Karışık Ve üzgünüm Genişletmek için tıkla ... bizim yapabileceğimiz bişey var mı
X-LifeHard Üye Konu Sahibi Sorunlarımı çözemiyorum Aklım Durdu Ya --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: bizim Yapabileceğimiz Bişey Var Mı Genişletmek için tıkla ... Yok Saol Ginede
Sorunlarımı çözemiyorum Aklım Durdu Ya --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: bizim Yapabileceğimiz Bişey Var Mı Genişletmek için tıkla ... Yok Saol Ginede
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: Sorunlarımı çözemiyorum Aklım Durdu Ya --------------- Ekleme --------------- Yok Saol Ginede Genişletmek için tıkla ... sen yine de yardım al birilerinden
X-FURKAN' Alıntı: Sorunlarımı çözemiyorum Aklım Durdu Ya --------------- Ekleme --------------- Yok Saol Ginede Genişletmek için tıkla ... sen yine de yardım al birilerinden
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: Kimden Genişletmek için tıkla ... güvendiğin kimse yok mu ? mümkünse senden büyük olsun
X-FURKAN' Alıntı: Kimden Genişletmek için tıkla ... güvendiğin kimse yok mu ? mümkünse senden büyük olsun
X-LifeHard Üye Konu Sahibi herşey üstüme geliyo çok bunaldım yav --------------- Ekleme --------------- ÇOOOK SAOLUN
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: herşey üstüme geliyo çok bunaldım yav --------------- Ekleme --------------- ÇOOOK SAOLUN Genişletmek için tıkla ... bunlar her zaman olabilecek şeyler allah hastalık gibi dert vermesin seni rahatlatacak kafanı dağıtacak şeylerle uğraş biraz ne zaman yardım istersen elimizden geldiğince burdayız
X-FURKAN' Alıntı: herşey üstüme geliyo çok bunaldım yav --------------- Ekleme --------------- ÇOOOK SAOLUN Genişletmek için tıkla ... bunlar her zaman olabilecek şeyler allah hastalık gibi dert vermesin seni rahatlatacak kafanı dağıtacak şeylerle uğraş biraz ne zaman yardım istersen elimizden geldiğince burdayız
xkadir61 Üye ağlamak ayıp değilki insan ağlayınca rahatlar ama sorunun nedir anlamış değiliz doğrusu.