iremm Üye canturgay' Alıntı: servan benden sana tavsiye irem le fazla takılma... kararıyorsun sen de.. Genişletmek için tıkla ... mservank' Alıntı: kız beni de kendisi gibi deli etti kulakları çınlasın Genişletmek için tıkla ... bu ne ya bi konuya gidiyorum yok irem böyle bi konuya gidiyorum şöyle ya çok seviliyorum ya da çok nefret edilen bir üyeyim turgay aşk olsun senden bunu beklemezdim kararırsın haaa kime ne zararım dokunmuş servan sana hiç bişi demiyorum üstteki üyeyede smiley
canturgay' Alıntı: servan benden sana tavsiye irem le fazla takılma... kararıyorsun sen de.. Genişletmek için tıkla ... mservank' Alıntı: kız beni de kendisi gibi deli etti kulakları çınlasın Genişletmek için tıkla ... bu ne ya bi konuya gidiyorum yok irem böyle bi konuya gidiyorum şöyle ya çok seviliyorum ya da çok nefret edilen bir üyeyim turgay aşk olsun senden bunu beklemezdim kararırsın haaa kime ne zararım dokunmuş servan sana hiç bişi demiyorum üstteki üyeyede smiley
mservank Üye iremm' Alıntı: servan sana hiç bişi demiyorum Genişletmek için tıkla ... ortak yanlış anladın açıklayabilirim üstteki üye
iremm' Alıntı: servan sana hiç bişi demiyorum Genişletmek için tıkla ... ortak yanlış anladın açıklayabilirim üstteki üye
grafikseli 84 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız