Anıl Umut Emekli Yönetici Nazy' Alıntı: telefonunun modellini yazmasını Genişletmek için tıkla ... ali abi valla telefonum şu an yok ve bi daha da zor olur bozuyom sürekli ve üsttekine erken yatmasını tavsiye ederim
Nazy' Alıntı: telefonunun modellini yazmasını Genişletmek için tıkla ... ali abi valla telefonum şu an yok ve bi daha da zor olur bozuyom sürekli ve üsttekine erken yatmasını tavsiye ederim
canturgay Üye tavsiyelerini dinledim avatarı değiştirdimm.. sana ne tavsiye edeceğimi tahmin etmişsindir..
Nazy Üye sende benim ne cevap vereceğimi tahmin etmişsindir tavsiye edeceği şeyi tavsiye etmemesini tavsiye ediyorum
sende benim ne cevap vereceğimi tahmin etmişsindir tavsiye edeceği şeyi tavsiye etmemesini tavsiye ediyorum
Nazy Üye eğer maxipuan karşılığında telefonunu vermez ise avucunu yalamasını tavsiye ediyorum (bu arada ödeşmiş olduk)
eğer maxipuan karşılığında telefonunu vermez ise avucunu yalamasını tavsiye ediyorum (bu arada ödeşmiş olduk)
iremm Üye Nazy' Alıntı: eğer maxipuan karşılığında telefonunu vermez ise avucunu yalamasını tavsiye ediyorum (bu arada ödeşmiş olduk) Genişletmek için tıkla ... bnm lafımı bana satmamasını tavsiye ediyorum
Nazy' Alıntı: eğer maxipuan karşılığında telefonunu vermez ise avucunu yalamasını tavsiye ediyorum (bu arada ödeşmiş olduk) Genişletmek için tıkla ... bnm lafımı bana satmamasını tavsiye ediyorum