macline Üye ceyda__ceren' Alıntı: kişiler hakkında yanlış yorum yapmamasını Genişletmek için tıkla ... Ama ben kişiler hakkında yanlış yorum yapmadım ki oLanı tavsiye edin olmayanı değil Hayat boyu gülmesini Dimdik durmasını
ceyda__ceren' Alıntı: kişiler hakkında yanlış yorum yapmamasını Genişletmek için tıkla ... Ama ben kişiler hakkında yanlış yorum yapmadım ki oLanı tavsiye edin olmayanı değil Hayat boyu gülmesini Dimdik durmasını
Yasminozz Üye macline' Alıntı: İyide benim mercedesim yok ki Fazla Yükseklerde gezmemesini Genişletmek için tıkla ... bende zaten senin mercedesin var demedim...mercedesim var havası yaratan dedim.... daha dikkatli okumasını...
macline' Alıntı: İyide benim mercedesim yok ki Fazla Yükseklerde gezmemesini Genişletmek için tıkla ... bende zaten senin mercedesin var demedim...mercedesim var havası yaratan dedim.... daha dikkatli okumasını...
macline Üye yasminoz' Alıntı: bende zaten senin mercedesin var demedim...mercedesim var havası yaratan dedim.... daha dikkatli okumasını... Genişletmek için tıkla ... Dikkatli okudunduğunda Araban var hava atma demek istiyorsun gibi oluyor zaten . yasminoz'e Daha dikkatli yazmasını AlperenBugra 'ya Kaşlarını çatmamasını
yasminoz' Alıntı: bende zaten senin mercedesin var demedim...mercedesim var havası yaratan dedim.... daha dikkatli okumasını... Genişletmek için tıkla ... Dikkatli okudunduğunda Araban var hava atma demek istiyorsun gibi oluyor zaten . yasminoz'e Daha dikkatli yazmasını AlperenBugra 'ya Kaşlarını çatmamasını
CEREN Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cay Demleyip Ikram Etmesini Yanında Da Bisküvi Olursa Güzel Olur Genişletmek için tıkla ... sen yeterki iste arkadaşım
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Cay Demleyip Ikram Etmesini Yanında Da Bisküvi Olursa Güzel Olur Genişletmek için tıkla ... sen yeterki iste arkadaşım
*esra_r* Üye onu çok mutlu edecek bişey olduğunda , onun da birini sevindirip mutluluğunu paylaşmasını
CEREN Üye yasminoz' Alıntı: bi günü tamamiyle kendine ayırıp kafa dinlemesini... Genişletmek için tıkla ... malesef öyle bi şansım olmuyor ve olmicakta --------------- Ekleme --------------- hayat zor olsada hayata gülerek o zorlukları aşmasını
yasminoz' Alıntı: bi günü tamamiyle kendine ayırıp kafa dinlemesini... Genişletmek için tıkla ... malesef öyle bi şansım olmuyor ve olmicakta --------------- Ekleme --------------- hayat zor olsada hayata gülerek o zorlukları aşmasını