SorgulayanAdam Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: tarhana çorbası Genişletmek için tıkla ... aynisi benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim
Hıgh_Voltage27' Alıntı: tarhana çorbası Genişletmek için tıkla ... aynisi benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim
Hıqh_VoLTaqe27 Üye SorgulayanAdam' Alıntı: aynisi benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim Genişletmek için tıkla ... ayıpcalık yok kardş kardş bana hrkes elektrk diyo ben bişey diyomuyum
SorgulayanAdam' Alıntı: aynisi benim de aklıma geldi ama söylemek istemedim Genişletmek için tıkla ... ayıpcalık yok kardş kardş bana hrkes elektrk diyo ben bişey diyomuyum
Hıqh_VoLTaqe27 Üye SkyLaBTR' Alıntı: kemal adını görünce aklıma rahmetli Kemal Sunal geldi Genişletmek için tıkla ... terminatör serisini anımsattın
SkyLaBTR' Alıntı: kemal adını görünce aklıma rahmetli Kemal Sunal geldi Genişletmek için tıkla ... terminatör serisini anımsattın
SkyLaBTR Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: terminatör serisini anımsattın Genişletmek için tıkla ... Skynet
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Batakta arakladığım vale'leri hatırladım bak Genişletmek için tıkla ...
SorgulayanAdam Üye Joker6126' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... batman da bi sahne vardi joker banka soymali filandi joker sihir yapcam diyodu kalemi masaya batiriyordu sonra gelen adamin kafasıni masadaki dik kalemin ustune vuruyordu ve catttt hic aklımdan çıkmaz o geldi yiNe
Joker6126' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... batman da bi sahne vardi joker banka soymali filandi joker sihir yapcam diyodu kalemi masaya batiriyordu sonra gelen adamin kafasıni masadaki dik kalemin ustune vuruyordu ve catttt hic aklımdan çıkmaz o geldi yiNe