ouSahin Üye imzan 6 avatar:8 bu arada ßenim almanca yazan sözümün anlamı =Seni Seviyorum Herşeyimsin Sen Benim aşkım seni kaybetmek istemiorum
imzan 6 avatar:8 bu arada ßenim almanca yazan sözümün anlamı =Seni Seviyorum Herşeyimsin Sen Benim aşkım seni kaybetmek istemiorum
The_Punisher Üye Konu Sahibi manyak!' Alıntı: avatar 9 imza -5:?sl?k Genişletmek için tıkla ... yuh be kendimiz 9 puan alıyoruz imzamız kral imzamız -5 alıyor avatar:7 imza: --------
manyak!' Alıntı: avatar 9 imza -5:?sl?k Genişletmek için tıkla ... yuh be kendimiz 9 puan alıyoruz imzamız kral imzamız -5 alıyor avatar:7 imza: --------
hades33333 Üye avatar 4, imza (imza nerde?) (bu arada biliyorum yıllardır aynı imza ve avatarla duruyorum, söz bir ay içinde değiştiricem ) (bu arada SysteMechaniC imzana bayıldım... V for Vendetta hastasıyım da tabi sözler de muhteşem ama V'den olması daha da hoş)
avatar 4, imza (imza nerde?) (bu arada biliyorum yıllardır aynı imza ve avatarla duruyorum, söz bir ay içinde değiştiricem ) (bu arada SysteMechaniC imzana bayıldım... V for Vendetta hastasıyım da tabi sözler de muhteşem ama V'den olması daha da hoş)