ouSahin Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: sublieutenant müsaaden olursa ben oğuza vermek istiyorum notumu... oğuz tşk ederim... avatar 10 üzerinden1000000000000000000000 imza da biraz büyümüş az öncekine göre 10 üzerinden 11 Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim..selman abi imzamı biraz büyüttüm en qüzelii bu zaten herşey qüzel... Tekrar saolasın öle resimler daha koymıcam.. Bu arada sublieutenant tan puanlamaya dewam edilsin.. bana puan wermezseniz sevinirim ama vermek istersenizde ltfen ama ltfen imzama puan wermeyin ve yorumda olmasın...
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: sublieutenant müsaaden olursa ben oğuza vermek istiyorum notumu... oğuz tşk ederim... avatar 10 üzerinden1000000000000000000000 imza da biraz büyümüş az öncekine göre 10 üzerinden 11 Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ederim..selman abi imzamı biraz büyüttüm en qüzelii bu zaten herşey qüzel... Tekrar saolasın öle resimler daha koymıcam.. Bu arada sublieutenant tan puanlamaya dewam edilsin.. bana puan wermezseniz sevinirim ama vermek istersenizde ltfen ama ltfen imzama puan wermeyin ve yorumda olmasın...
SelmanTE Üye sublieutenant avatar 8 imza 10 yeni maxiye yeni imza oğuz bu arada böyle diyeceğine post atarken sağ alt tarafta imzamı göster seçeneği var. onun tickini kaldırırsan en azından bu başlıkta kimse imzanı görmez ve puan yorum yapmaz :
sublieutenant avatar 8 imza 10 yeni maxiye yeni imza oğuz bu arada böyle diyeceğine post atarken sağ alt tarafta imzamı göster seçeneği var. onun tickini kaldırırsan en azından bu başlıkta kimse imzanı görmez ve puan yorum yapmaz :
ALpeRenBuGRa Üye djOuSsS' Alıntı: yeni avatar seni çoq belli etmmişş = 8 imzan da çoq çaça =9 bu arada benim imzama not wermezseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Evet Avatarda Değişikliğe Gittim Büyük Bir İhtimalle Sürekli Bu Avatarı Kullanacağım Değişmez Avatarım Olarak Bu Kalacak djOuSsS Kardeşim n: prince of hell Avatar: 5 Imza: -5 Degisiklik Olsun !
djOuSsS' Alıntı: yeni avatar seni çoq belli etmmişş = 8 imzan da çoq çaça =9 bu arada benim imzama not wermezseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... Evet Avatarda Değişikliğe Gittim Büyük Bir İhtimalle Sürekli Bu Avatarı Kullanacağım Değişmez Avatarım Olarak Bu Kalacak djOuSsS Kardeşim n: prince of hell Avatar: 5 Imza: -5 Degisiklik Olsun !
prince of hell Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Evet Avatarda Değişikliğe Gittim Büyük Bir İhtimalle Sürekli Bu Avatarı Kullanacağım Değişmez Avatarım Olarak Bu Kalacak djOuSsS Kardeşim n: prince of hell Avatar: 5 Imza: -5 Degisiklik Olsun ! Genişletmek için tıkla ... gıcık
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Evet Avatarda Değişikliğe Gittim Büyük Bir İhtimalle Sürekli Bu Avatarı Kullanacağım Değişmez Avatarım Olarak Bu Kalacak djOuSsS Kardeşim n: prince of hell Avatar: 5 Imza: -5 Degisiklik Olsun ! Genişletmek için tıkla ... gıcık
ALpeRenBuGRa Üye Avatar Yarismasi Düzenleniyor Artik Orda Herkes Oyunu Verir. Avatar: Boş (Zira Maxicep Avatarı Olmayanlarda Gözüküyor) İmza: Türkiye Yazısı İçin + 10 +
Avatar Yarismasi Düzenleniyor Artik Orda Herkes Oyunu Verir. Avatar: Boş (Zira Maxicep Avatarı Olmayanlarda Gözüküyor) İmza: Türkiye Yazısı İçin + 10 +