ouSahin Üye abi senin o karıncayı ilk gördügümde monitörümde dolaşan böcek sandım bende monitöre vuruorum valla bak... imzama gelince bileklerini kesmiş bir adamın resmi.... avatarı öle bulurum abi notlara gelirsek avatar:9.8 imza:7.6
abi senin o karıncayı ilk gördügümde monitörümde dolaşan böcek sandım bende monitöre vuruorum valla bak... imzama gelince bileklerini kesmiş bir adamın resmi.... avatarı öle bulurum abi notlara gelirsek avatar:9.8 imza:7.6
ouSahin Üye saol abii senin dedigini koyacam avatara imzam knusunda herkez 1 vercegini biliorum ama bırakmak zor..böle şeyleri ben bıraksam onlar beni bırakmıo...
saol abii senin dedigini koyacam avatara imzam knusunda herkez 1 vercegini biliorum ama bırakmak zor..böle şeyleri ben bıraksam onlar beni bırakmıo...
ouSahin Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: bu senin avatardaki oynamıyo Genişletmek için tıkla ... ewet abi oynamıor
mAd_girL Üye avatar 5.5 imza 9,8 yani vatanla ilgili şey olunca pek cimri davranamadım yoksa geri kalanıda 2,6 verirdim işte tühhhhh geçç kaldım power için diyeyim bunuda o zaman imzan 7,9 cafcaflıymış ondan :b , avatarda 5,1 ee cok da kötü vermedim yni
avatar 5.5 imza 9,8 yani vatanla ilgili şey olunca pek cimri davranamadım yoksa geri kalanıda 2,6 verirdim işte tühhhhh geçç kaldım power için diyeyim bunuda o zaman imzan 7,9 cafcaflıymış ondan :b , avatarda 5,1 ee cok da kötü vermedim yni