FerreT Üye Manyak her cevap yazışında sürekli puan yükseltiyorda ona demiştim.. Senin avatar 6 kedi korkunç bakmış imzaa 8,5 Güzel söz
Manyak her cevap yazışında sürekli puan yükseltiyorda ona demiştim.. Senin avatar 6 kedi korkunç bakmış imzaa 8,5 Güzel söz
FerreT Üye Avatar 9 iavatardaki adam benim sevdiğim aktörlerden.. İmzada cesaret edip fotosu gösterdiği için 9,5
Avatar 9 iavatardaki adam benim sevdiğim aktörlerden.. İmzada cesaret edip fotosu gösterdiği için 9,5
GuNSTuR Üye Nazy' Alıntı: av 5 im 5 Genişletmek için tıkla ... saol nazy dıger seferınde az pıntılık yaptıydın bu sefer bonkor olmusun ve ben sana avatar10 imza 10 cünkü emek harcayıp yaptıgın için
Nazy' Alıntı: av 5 im 5 Genişletmek için tıkla ... saol nazy dıger seferınde az pıntılık yaptıydın bu sefer bonkor olmusun ve ben sana avatar10 imza 10 cünkü emek harcayıp yaptıgın için
mservank Üye manyak!' Alıntı: ya arkadaşlar bu sadece bi oyun germeyin ortamı lütfen 7 7 Genişletmek için tıkla ... germedim adıma söyleim sadece beğendiğim kadaıyla oy verdim tabi karşı tarafı bilemem
manyak!' Alıntı: ya arkadaşlar bu sadece bi oyun germeyin ortamı lütfen 7 7 Genişletmek için tıkla ... germedim adıma söyleim sadece beğendiğim kadaıyla oy verdim tabi karşı tarafı bilemem