toprakumit Üye *esra_r*' Alıntı: tmm tartışmayın ya nazar boncuğu takmak tarzıma pek uymaz ( hiçççç) toprak gönderiyosa alırım tabii yanee takmasam da masaya felan koyarız olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Olmazmı sen alda gerisi tefaruat
*esra_r*' Alıntı: tmm tartışmayın ya nazar boncuğu takmak tarzıma pek uymaz ( hiçççç) toprak gönderiyosa alırım tabii yanee takmasam da masaya felan koyarız olmaz mı Genişletmek için tıkla ... Olmazmı sen alda gerisi tefaruat
toprakumit Üye manyak!' Alıntı: öölleeemiiiii tamam yaaa bitti noktaaaaa küstüm size hıh Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam gel hadi küsme
manyak!' Alıntı: öölleeemiiiii tamam yaaa bitti noktaaaaa küstüm size hıh Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam gel hadi küsme
by_bilinmez Üye O PARTİCİ ÜYE BENİM --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: ben geliyim tekrar karışsın ortalık ... açılınnnnn Genişletmek için tıkla ... AMAN ALLAH KORUSUN NO SAVAŞ YES BARIŞ
O PARTİCİ ÜYE BENİM --------------- Ekleme --------------- *esra_r*' Alıntı: ben geliyim tekrar karışsın ortalık ... açılınnnnn Genişletmek için tıkla ... AMAN ALLAH KORUSUN NO SAVAŞ YES BARIŞ
by_bilinmez Üye manyak!' Alıntı: ben parti falan vermedim Genişletmek için tıkla ... SEN ARAYA KAYNADIN ZATEN PARTİ BENİM
manyak!' Alıntı: ben parti falan vermedim Genişletmek için tıkla ... SEN ARAYA KAYNADIN ZATEN PARTİ BENİM
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: üsteki üye olmasaydı üye olmazdı Genişletmek için tıkla ... ciddi olamazsın şaka mısın sen ya
X-FURKAN' Alıntı: üsteki üye olmasaydı üye olmazdı Genişletmek için tıkla ... ciddi olamazsın şaka mısın sen ya
neslein Üye by_bilinmez' Alıntı: O PARTİCİ ÜYE BENİM --------------- Ekleme --------------- AMAN ALLAH KORUSUN NO SAVAŞ YES BARIŞ Genişletmek için tıkla ... bende sana demiştim ama o an ikimiz bir yollamışız
by_bilinmez' Alıntı: O PARTİCİ ÜYE BENİM --------------- Ekleme --------------- AMAN ALLAH KORUSUN NO SAVAŞ YES BARIŞ Genişletmek için tıkla ... bende sana demiştim ama o an ikimiz bir yollamışız