Revengeful Emekli Yönetici Dafny' Alıntı: neeeeeeeeeeeee linkin park sevmez misin öl sen yaa üstteki üye olmasaydı lp sevmeyen brini görmezdim Genişletmek için tıkla ... Bi tek Dont stay şarkısını severim. --------------- Ekleme --------------- profilimde böööööö diye beni korkutan biri olmazdı xD
Dafny' Alıntı: neeeeeeeeeeeee linkin park sevmez misin öl sen yaa üstteki üye olmasaydı lp sevmeyen brini görmezdim Genişletmek için tıkla ... Bi tek Dont stay şarkısını severim. --------------- Ekleme --------------- profilimde böööööö diye beni korkutan biri olmazdı xD
CoDeYs Üye Dafny' Alıntı: sempatik bi arkdşm eksilirdi Genişletmek için tıkla ... çok iyi bir arkadaşim eksilirdi osmisyum' Alıntı: Vaay bee üzüldüm Genişletmek için tıkla ... üzülmeye dewam et madem
Dafny' Alıntı: sempatik bi arkdşm eksilirdi Genişletmek için tıkla ... çok iyi bir arkadaşim eksilirdi osmisyum' Alıntı: Vaay bee üzüldüm Genişletmek için tıkla ... üzülmeye dewam et madem
e1b1 Üye bir balıkesirli arkadaşımı kaybederdim (sana bişey soracam imzamdaki resimlere link nasıl eklerim .)