samekary Üye Yorumların hepsini okuyup,size cevap yazma gereksinimi duymazdım ve benim rütbemden yüksek o kadar cok kişilerin oldugunu goremezdim Biraz uzun oldu ama...
Yorumların hepsini okuyup,size cevap yazma gereksinimi duymazdım ve benim rütbemden yüksek o kadar cok kişilerin oldugunu goremezdim Biraz uzun oldu ama...
<''Th3 ßiG ßoSs''>® Üye lovestar' Alıntı: bilmem bakardık basımızın caresine... Genişletmek için tıkla ... güzeldi..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici <''Th3 ßiG ßoSs''>®' Alıntı: üstteki üye olmasaydı , üstteki mesaj olmaz dı !!! Genişletmek için tıkla ... Bulut olmadan nasıl neşelenirdik değil mi bro ??
<''Th3 ßiG ßoSs''>®' Alıntı: üstteki üye olmasaydı , üstteki mesaj olmaz dı !!! Genişletmek için tıkla ... Bulut olmadan nasıl neşelenirdik değil mi bro ??
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: O olmasa kime uyarı verirdim Genişletmek için tıkla ... Gün gelir devran döner Kim benim özel mesajlarıma cevap vermezdi Ata abi olmasa
Praetor' Alıntı: O olmasa kime uyarı verirdim Genişletmek için tıkla ... Gün gelir devran döner Kim benim özel mesajlarıma cevap vermezdi Ata abi olmasa
Catty Emekli Yönetici bözek' Alıntı: paylaştığı konular olmazdı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edeceğim birisi olmazdı
bözek' Alıntı: paylaştığı konular olmazdı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür edeceğim birisi olmazdı