toprakumit Üye Benim dostum kim olacaktı kadir içindi.... Üstteki olmasaydı kaynak yapan kim olacaktı
dumanxtr Üye sen olmasaydın bukadar kişi bu fromda 22 sayfa yanıt okumak ve yazmak zorunda kalmazdı --------------- Ekleme --------------- tabiki şaka iyi varsın !!!!!!!!!!!
sen olmasaydın bukadar kişi bu fromda 22 sayfa yanıt okumak ve yazmak zorunda kalmazdı --------------- Ekleme --------------- tabiki şaka iyi varsın !!!!!!!!!!!
toprakumit Üye dumanxtr' Alıntı: sen olmasaydın bukadar kişi bu fromda 22 sayfa yanıt okumak ve yazmak zorunda kalmazdı --------------- Ekleme --------------- tabiki şaka iyi varsın !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.... safak olmasaydı gitaristimiz kim olurdu
dumanxtr' Alıntı: sen olmasaydın bukadar kişi bu fromda 22 sayfa yanıt okumak ve yazmak zorunda kalmazdı --------------- Ekleme --------------- tabiki şaka iyi varsın !!!!!!!!!!! Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.... safak olmasaydı gitaristimiz kim olurdu
dumanxtr Üye toprakumit' Alıntı: Teşekkürler.... safak olmasaydı gitaristimiz kim olurdu Genişletmek için tıkla ... biz teşekür ederiz --------------- Ekleme --------------- safakk' Alıntı: baş çavuşumuz olmazdı Genişletmek için tıkla ... bir gün gerir bende rütbe atarım ben hep baş çavuşmu kalacam.... --------------- Ekleme --------------- sen ve diyerleri olmasaydı ben maxicep in son üyesi olamazdım toprakumit
toprakumit' Alıntı: Teşekkürler.... safak olmasaydı gitaristimiz kim olurdu Genişletmek için tıkla ... biz teşekür ederiz --------------- Ekleme --------------- safakk' Alıntı: baş çavuşumuz olmazdı Genişletmek için tıkla ... bir gün gerir bende rütbe atarım ben hep baş çavuşmu kalacam.... --------------- Ekleme --------------- sen ve diyerleri olmasaydı ben maxicep in son üyesi olamazdım toprakumit