__xXx__ Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi Demişsin O Olmazsa İdi Şuan Gülmezdim Genişletmek için tıkla ... allah artırsın o olmassa yorumlarıma kim gülecekti
~ FatoŞ ~' Alıntı: İyi Demişsin O Olmazsa İdi Şuan Gülmezdim Genişletmek için tıkla ... allah artırsın o olmassa yorumlarıma kim gülecekti
FatoŞ Üye __xXx__' Alıntı: allah artırsın o olmassa yorumlarıma kim gülecekti Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Allah Razı Olsun Senin Sayende Tabi O Olmazsa Şimdi Ben Burda Yazamazdım
__xXx__' Alıntı: allah artırsın o olmassa yorumlarıma kim gülecekti Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Allah Razı Olsun Senin Sayende Tabi O Olmazsa Şimdi Ben Burda Yazamazdım
__xXx__ Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Sağolasın Allah Razı Olsun Senin Sayende Tabi O Olmazsa Şimdi Ben Burda Yazamazdım Genişletmek için tıkla ... amin senden de o o olmassa kimden hayır duası alacaktım allah ondanda razı olsun
~ FatoŞ ~' Alıntı: Sağolasın Allah Razı Olsun Senin Sayende Tabi O Olmazsa Şimdi Ben Burda Yazamazdım Genişletmek için tıkla ... amin senden de o o olmassa kimden hayır duası alacaktım allah ondanda razı olsun
__xXx__ Üye KayraBey' Alıntı: burda hiç kız kardesim olmazdi Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon abi üst tarafta ben varım beya
KayraBey' Alıntı: burda hiç kız kardesim olmazdi Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon abi üst tarafta ben varım beya
FatoŞ Üye __xXx__' Alıntı: ayıp ediyon abi üst tarafta ben varım beya Genişletmek için tıkla ... Bende Güldüm Aynı Anda Yazmışsınız hahahahha O olmazsa gülmezdim
__xXx__' Alıntı: ayıp ediyon abi üst tarafta ben varım beya Genişletmek için tıkla ... Bende Güldüm Aynı Anda Yazmışsınız hahahahha O olmazsa gülmezdim
FatoŞ Üye Est Abim Ne Rezilliği yanlışlık Oldu Ama Baya Güldüm Sağolun .. Abim Olmazdı , Ayın Üyesi Olmazdı ..
__xXx__ Üye KayraBey' Alıntı: eyvah rezil oldum : Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi sakasina dedim
yunus5055 Üye __xXx__' Alıntı: estağfurullah abi sakasina dedim Genişletmek için tıkla ... estağfurullah = aynen ... Bunu bilelim lütfen ... " aynen abi şakasına dedim " ... Oldu cümlen ...
__xXx__' Alıntı: estağfurullah abi sakasina dedim Genişletmek için tıkla ... estağfurullah = aynen ... Bunu bilelim lütfen ... " aynen abi şakasına dedim " ... Oldu cümlen ...
__xXx__ Üye yunus5055' Alıntı: estağfurullah = aynen ... Bunu bilelim lütfen ... " aynen abi şakasına dedim " ... Oldu cümlen ... Genişletmek için tıkla ... dediğin şeyle alakası yok kardeşim yeni neslin çıkardığı uydurma birşey o - - - Eklendi - - - ya da alay maksatlı kullanılırsa senin dediğin manaya gelir
yunus5055' Alıntı: estağfurullah = aynen ... Bunu bilelim lütfen ... " aynen abi şakasına dedim " ... Oldu cümlen ... Genişletmek için tıkla ... dediğin şeyle alakası yok kardeşim yeni neslin çıkardığı uydurma birşey o - - - Eklendi - - - ya da alay maksatlı kullanılırsa senin dediğin manaya gelir