EroL Emekli Yönetici yow benim evde aksaraylı arkadaş var onlarda elllaaam derler. ama senden duyunca aklıma geldi yalan yok
yow benim evde aksaraylı arkadaş var onlarda elllaaam derler. ama senden duyunca aklıma geldi yalan yok
Sidretül Münteha Üye İşletme Yönetimi Diyim Diye Düşünüyorum. Hata Ve Hattaa Sana Muhasebe Staj Defteri İle Yardım Ettiğimi Hattaa Ve Hattaa Senın Soru Sorduğunu Hattaa Vee Hattaa Senın Unuttuğunu Düşünüyorum sss
İşletme Yönetimi Diyim Diye Düşünüyorum. Hata Ve Hattaa Sana Muhasebe Staj Defteri İle Yardım Ettiğimi Hattaa Ve Hattaa Senın Soru Sorduğunu Hattaa Vee Hattaa Senın Unuttuğunu Düşünüyorum sss
EroL Emekli Yönetici ben sana yazdım ve sen msn ni kapattın die düşünüyorum staj defterini başkasındanda bulabilirsin ellaaam , sordum sölemedin diye düşünüyorum
ben sana yazdım ve sen msn ni kapattın die düşünüyorum staj defterini başkasındanda bulabilirsin ellaaam , sordum sölemedin diye düşünüyorum
Sidretül Münteha Üye Söylemedin Diyemi Düşünüyosun Ellaam Son Güne Bırakırsan Olcağı Oo Diye Düşünüyorum