Anıl Umut Emekli Yönetici Üyelik tarihine göre mesaj sayısı bir hayli fazla ve aktif biri(nitekim rütbesinden de görüyoruz)
Sidretül Münteha Üye Cokk Piss Biridiir Herkesi Kandırır Döver İnanmayın Sakın [ Tabi Şakaa Mükemmel İnsandır ]
Sidretül Münteha Üye Ersin Benden Daha Beterdir Ne Bulursa Alır Geçen Gül Telimi Zorla Aldı Bırak Alma Dedim Alcam Dedi Aldi Gitti Ağladımm Götürdü Telimi Annem Niye Ağlıyosun Dedi Anne Ersin Telımı Aldı Dedim Annemde Bi Tokat Salladı Niye Verdin Dedi Bende Aldıı Diyorumm Beee Dedim Nee Vuruyosun Baktım Terlıklee Geliyoo Kaçtımm İnanmayın Ersine [ Tabi Ersinde Çok İyi Biridir Severim Keratayı ] [ Kerata Dediğime Kızma Sevgi Ve Saygıdan Ötürü ]
Ersin Benden Daha Beterdir Ne Bulursa Alır Geçen Gül Telimi Zorla Aldı Bırak Alma Dedim Alcam Dedi Aldi Gitti Ağladımm Götürdü Telimi Annem Niye Ağlıyosun Dedi Anne Ersin Telımı Aldı Dedim Annemde Bi Tokat Salladı Niye Verdin Dedi Bende Aldıı Diyorumm Beee Dedim Nee Vuruyosun Baktım Terlıklee Geliyoo Kaçtımm İnanmayın Ersine [ Tabi Ersinde Çok İyi Biridir Severim Keratayı ] [ Kerata Dediğime Kızma Sevgi Ve Saygıdan Ötürü ]