D3N1Z Üye hemserim degil ama sanal olarak uzun zamandir taniyorum cok sevdigim bir ablam sanal ablam =)
Anıl Umut Emekli Yönetici sen de sanal ablacımsın yüzyüze görüşmek, tanışmak isterdim ama pek mümkün gözükmüyor tıpkı diğer maxi üyelerinde olduğu gibi
sen de sanal ablacımsın yüzyüze görüşmek, tanışmak isterdim ama pek mümkün gözükmüyor tıpkı diğer maxi üyelerinde olduğu gibi
burak9400 Üye haniball' Alıntı: aklından şüpe ediyorum Genişletmek için tıkla ... niye ki onu anlamadım? --------------- Ekleme --------------- praetor' Alıntı: Tanımadığı kimselerin aklından şüphe etmese daha iyi olur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... beni savunduğun için teşekkürler çok sevdim seni --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: Değerli adminlerimizden biri Genişletmek için tıkla ... yorum yapmasını iyi biliyor(üstteki için düsüncemdi bu)
haniball' Alıntı: aklından şüpe ediyorum Genişletmek için tıkla ... niye ki onu anlamadım? --------------- Ekleme --------------- praetor' Alıntı: Tanımadığı kimselerin aklından şüphe etmese daha iyi olur diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... beni savunduğun için teşekkürler çok sevdim seni --------------- Ekleme --------------- iremm' Alıntı: Değerli adminlerimizden biri Genişletmek için tıkla ... yorum yapmasını iyi biliyor(üstteki için düsüncemdi bu)