Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: üyelerini hatrlamadıqını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Neden unutayım ki... Unutmadım ben kimseyi! Zaten unutacak kadar da uzak kalmıyorum hiç siteden. Yanıldığını düşünüyorum...
minoo' Alıntı: üyelerini hatrlamadıqını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Neden unutayım ki... Unutmadım ben kimseyi! Zaten unutacak kadar da uzak kalmıyorum hiç siteden. Yanıldığını düşünüyorum...
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel
Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... bu da ne demek diye düşünüyorum
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... bu da ne demek diye düşünüyorum
Praetor Emekli Yönetici Cevap vermeyi mi unuttum?.. Profilindeki "cevap vermeyebilirim" şeklindeki profilime giren herkesin otomatik olacak kabul ettiği ihtirazi kaydımı görmediğini düşünüyorum...
Cevap vermeyi mi unuttum?.. Profilindeki "cevap vermeyebilirim" şeklindeki profilime giren herkesin otomatik olacak kabul ettiği ihtirazi kaydımı görmediğini düşünüyorum...
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... Hani oyunlarda arada fasulye olur ya, ona benzedi bu! Üstteki, çok agresif... (kime giderse...)
TuRkiShCowboy' Alıntı: Hayır, konu o değil al vereyim abi sorun o değil de sadece o konuda konuşmak istemediğimi belirttim çünkü gördüm yani yazılanları Güzel güzel Genişletmek için tıkla ... Hani oyunlarda arada fasulye olur ya, ona benzedi bu! Üstteki, çok agresif... (kime giderse...)
minoo Üye bn almıyorm o etiketi çnkü deilm --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Aramızda bir mevzu var hukukla ilgili bir konu Pınar Şallıyo yaa Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman bn sustum
bn almıyorm o etiketi çnkü deilm --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Aramızda bir mevzu var hukukla ilgili bir konu Pınar Şallıyo yaa Genişletmek için tıkla ... tmm o zaman bn sustum
Praetor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: onunla yarış yapamayacaqımı düşünüyorum adam avukat ya Genişletmek için tıkla ... Şeker böceği olduğunu düşünüyorum. Öyle bir şey yoksa da türünün ilk örneğidir... Şeker böceği!
minoo' Alıntı: onunla yarış yapamayacaqımı düşünüyorum adam avukat ya Genişletmek için tıkla ... Şeker böceği olduğunu düşünüyorum. Öyle bir şey yoksa da türünün ilk örneğidir... Şeker böceği!
Praetor Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Aramızda bir mevzu var hukukla ilgili bir konu Pınar Şallıyo yaa Genişletmek için tıkla ... Olum konuyla alakasız mesajlar atma len! :gülmektenöl: Üstteki maxicep'i seven biri :naughty :
TuRkiShCowboy' Alıntı: Aramızda bir mevzu var hukukla ilgili bir konu Pınar Şallıyo yaa Genişletmek için tıkla ... Olum konuyla alakasız mesajlar atma len! :gülmektenöl: Üstteki maxicep'i seven biri :naughty :
minoo Üye Enes:kndisi sanki benden farklı bunu düşünüyorm yani Ata:artk snle ilqli bşi düşnmek istemiyorm alt ediyosn bni tuş
Enes:kndisi sanki benden farklı bunu düşünüyorm yani Ata:artk snle ilqli bşi düşnmek istemiyorm alt ediyosn bni tuş